Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
taky jsem vyplnila registraci přes internet a karta mi přišla poštou, ale trvalo to docela dlouho, než mi přišla.
Lucko, pokud pojedete do Vánoc, alespoň jednou do Ikea, nebo někdo z Vašich známých, vyplníte si v Ikea formulář. Jednu část necháte v Ikea, druhá Vám platí do té doby , než přijde kartička. Na tu Vaši půlku formuláře můžete již nakupovat za ceny, pro členy Ikea. Tak jsem to měla já, snad se nic nezměnilo. Možná Vám ještě poradím, najet na stránky Ikea a poslat dotaz mejlem. - stařenka
Dobrý den. Před nějakou dobou jsme byli s manželkou v obchodím domě Ikea Ostrava a tam nám řekli, že naše zákaznické karta už nejsou platné. Zkoušel jsem se přihlásit znova, ale bylo mě sděleno, že na tento e-mail již karta je. Tak nevím jak si novou kartu pořídit. Jsem starší člověk (77) a tak už nejsem v těch novotách tak zběhlý- Můžete mě poradit?Bouchal Jiří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.