Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním písničku

Od: cibulea* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

ráda bych se dopátrala k jedné písničce. Je to instrumentálka. Je rychlá, veselá. Je v ní klarinet, saxofon. Poprvé jsem ji zaslechla tak před 13ti lety. Jsou to úderné tóny, klarinetem něco jako ta ta ta ta ta ta ta Da ta. :)

Objevila se teď v upoutávce na Prima Love k pořadu o filmových maskérech.

Díky za případnou odpověď. Naděje umírá poslední. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

Střílím trochu od boku, ale není to tato:

youtu.be/... - připadá mi, že popis celkem sedí a do upoutávek ji použili již několikrát, tuto konkrétní jsem ale neviděla

doplněno 11.11.12 17:15:

(Myslím část která začíná např. v 1:20)

doplněno 11.11.12 17:35:

Když jsem se netrefila, není zač ;) Třeba budu mít večer u televize štěstí, upoutávku uslyším a poradím lépe :)

cibulea*
hodnocení

Není to ona, ale díky díky moc za snahu a vůbec za odpověď. Hezký večer.

hodnocení

0x

Já tipuju: Guru Josh - Infinity

Teď v posledních letech se objevily různé verze, ale originál je zatím nepřekonaný.

cibulea*
hodnocení

Hezká písnička, ale také to není ono. Neumím to asi pořádně popsat. Ale také moc děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]