Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu obrázky?

Od: hankapimi® odpovědí: 20 změna:

Milí rádcové, na co mám kliknout, aby se mi zobrazil přiložený obrázek, o kterém je řeč v otázce (např. kytka a co s ní je) a všichni ji vidí (podle odpovědí), jen já nevím, kde se mi ten obrázek schovává... Mějte se mnou trpělivost, příště už budu vědět ( DOUFÁM!) Děkuji a přeji pěkný den *slunce*

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x

Kliknes primo na ten obrazek. Nic sloziteho v tom nehledej.

Jestli ti to nefunguje, tak sem posli odkaz na ten dotaz, kde je ten obrazek kytky a my se na to podivame.

Jestli jsem pochopil otázku, tak tazatelka právě nemá na co kliknout, protože tam žádný obrázek, ani odkaz nemá.

aus
hodnocení

0x

Jestli to je v rubrice domácnost a bydlení - Bambus ..., tak jsem na tom stejně. Taky bych si nechala poradit

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to tak, jak je již uvedeno. Obrázek by měl být viditelný přímo pod dotazem. Někdy je položen dotaz a obrázek je vložen až po chvilce. Řada lidí neumí obrázek vložit nebo se jim to ze záhadných důvodů nepodaří. Zde je návod. Zdravím!

poradte.cz/...

hodnocení

Tak jsem našla otázku - Bambus štěstí se chce množit je to pravda a Babkazov odepisuje, že obrázky viděla a radí,co má tazatel udělat...Pod čím je tam schovaný ten obrázek, že já ho nevidím? Děkuji za info, pěkný den*slunce*

iz*

Obrázků k dotazu bylo několik a všechny se včera vložily do jedné reakce u jiného dotazu. Večer už byly obrázky odstraněny, ale ke správnému dotazu přiřazeny nebyly.

Takže jste obrázky mohla během včerejška stihnout u zmíněné reakce nebo je asi neuvidíte.

Ty obrázky jsem totiž objevila u úplně nějaké jiné otázky, od úplně někoho jiného. Čírou náhodou! :D Drátky nějak navlhly a nějak divně uschly. Možná, že to jsou bludné proudy, které daly otázku úplně jinam, než kam patřila.

doplněno 15.08.13 08:52:

Hanko, z toho si nic nedělejte, tento pocit já mívám velice často. Když od pc odcházím, jsem přesvědčená, že jsem viděla všechny otázky. A když druhý den nebo ještě večer pc otevřu, koukám, kolik je nových věcí, které tam už byly, když jsem vypínala. :D Bludné proudy. To je ono!

hodnocení

Babííí, a proč se všechny bludné proudy a zašmodrchané drátky scházejí u mě, že nic nemůžu najít?

luke237

To bude nejaka velka nahoda.

Problem je v tom, ze majitel webu (admin) se zase hrabal v tom, jak system funguje a rozhazelo se prirazeni obrazku k otazkam. Nebylo by to poprve a bohuzel to asi nebude naposledy. :( *zed*

luke237

Zminovana otazka je " Bambus štěstí se /..." . Obrazky tam nejsou a ted uz nejsou ani v te otazce, do ktere se chybne pozdeji preradily. *sok*

Uz jsem o tom napsal adminovi do rubriky stiznosti.

Luke, za takovou blbost jste si stěžoval?! Jéééžiši, fakt?! *hej*Pan Mirek Moravec měl nádherné rčení: "Jenom se neposrat!"

podle mě je rozumné chyby nahlašovat, protože to zdaleka není poprvé, co se taková věc stala, a SAMO se to neudělalo :)
uska*

A nebylo by vhodné trošku tolerance? Tak obrázky zmizly, nejde o život a nestává se to pokaždé. Kdyby se poradna stále nevylepšovala, tak jste sto let za opicemi ;)

luke237
Nahlasene je to proto, ze neni jasne, jestli neni nejaka chyba v systemu zpracovani obrazku, na kterou by se mel admin podivat a opravit.

Ale tady přece nejde o ztížnost, ale o upozornění, že je něco špatně. Myslím, že je vhodné na to admina upozornit, aby se podíval, kde se stala chyba a případně to napravil.

admin vytvořil, admin se v tom může hrabat... někdy se dopustí omylu, ale v podstatě tím hrabáním tu vše vzniklo a vzniká...

Danou otázku si nepamatuju, ale pokud byly obrázky v jiné otázce (příspěvku) byly smazány, obrázky nepřesouváme.

hodnocení

Jééé, to já netušila, že rozpoutám tak košatou diskuzi, to se omlouvám... Já jsem si myslela, že můj prstík míří vždycky jinam, než má a že je chyba mezi židlí a PC! Nicméně všem přeji pěkný *slunce*den

Tady se většinou rozpoutá "košatá" diskuse u otázek, u kterých by to člověk moc nečekal *smich*

hodnocení

0x

poradte.cz/... ;) Fakt šotek! Navlhlé dráty nemohou být, venku svítí sluníčko :D

hodnocení

Babííí, to je legrace - to je asi ten plevel, jak se ta paní na všechno ptala, jestli ho může vytrhnout...*vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]