Nejste přihlášen/a.
Milí rádcové, na co mám kliknout, aby se mi zobrazil přiložený obrázek, o kterém je řeč v otázce (např. kytka a co s ní je) a všichni ji vidí (podle odpovědí), jen já nevím, kde se mi ten obrázek schovává... Mějte se mnou trpělivost, příště už budu vědět ( DOUFÁM!) Děkuji a přeji pěkný den
Dobrý den, je to tak, jak je již uvedeno. Obrázek by měl být viditelný přímo pod dotazem. Někdy je položen dotaz a obrázek je vložen až po chvilce. Řada lidí neumí obrázek vložit nebo se jim to ze záhadných důvodů nepodaří. Zde je návod. Zdravím!
Tak jsem našla otázku - Bambus štěstí se chce množit je to pravda a Babkazov odepisuje, že obrázky viděla a radí,co má tazatel udělat...Pod čím je tam schovaný ten obrázek, že já ho nevidím? Děkuji za info, pěkný den
Obrázků k dotazu bylo několik a všechny se včera vložily do jedné reakce u jiného dotazu. Večer už byly obrázky odstraněny, ale ke správnému dotazu přiřazeny nebyly.
Takže jste obrázky mohla během včerejška stihnout u zmíněné reakce nebo je asi neuvidíte.
Ty obrázky jsem totiž objevila u úplně nějaké jiné otázky, od úplně někoho jiného. Čírou náhodou! :D Drátky nějak navlhly a nějak divně uschly. Možná, že to jsou bludné proudy, které daly otázku úplně jinam, než kam patřila.
doplněno 15.08.13 08:52:Hanko, z toho si nic nedělejte, tento pocit já mívám velice často. Když od pc odcházím, jsem přesvědčená, že jsem viděla všechny otázky. A když druhý den nebo ještě večer pc otevřu, koukám, kolik je nových věcí, které tam už byly, když jsem vypínala. :D Bludné proudy. To je ono!
To bude nejaka velka nahoda.
Problem je v tom, ze majitel webu (admin) se zase hrabal v tom, jak system funguje a rozhazelo se prirazeni obrazku k otazkam. Nebylo by to poprve a bohuzel to asi nebude naposledy.
Zminovana otazka je " Bambus štěstí se /..." . Obrazky tam nejsou a ted uz nejsou ani v te otazce, do ktere se chybne pozdeji preradily.
Uz jsem o tom napsal adminovi do rubriky stiznosti.
Luke, za takovou blbost jste si stěžoval?! Jéééžiši, fakt?! Pan Mirek Moravec měl nádherné rčení: "Jenom se neposrat!"
A nebylo by vhodné trošku tolerance? Tak obrázky zmizly, nejde o život a nestává se to pokaždé. Kdyby se poradna stále nevylepšovala, tak jste sto let za opicemi
Ale tady přece nejde o ztížnost, ale o upozornění, že je něco špatně. Myslím, že je vhodné na to admina upozornit, aby se podíval, kde se stala chyba a případně to napravil.
admin vytvořil, admin se v tom může hrabat... někdy se dopustí omylu, ale v podstatě tím hrabáním tu vše vzniklo a vzniká...
Danou otázku si nepamatuju, ale pokud byly obrázky v jiné otázce (příspěvku) byly smazány, obrázky nepřesouváme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.