Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám nutně nějakého lichváře

Od: miratek* odpovědí: 47 změna:

Hledám nutně nějakého lichváře prosím kdo pomuže,,, nevíte o někom,, nedělam si srandu,, za odpoved dekuju

47 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

set
20.11.10 10:58
hodnocení

0x

Provident

miratek*
hodnocení

Ten mi neprijal minusový danovy přiznani

hodnocení

0x

Jak by Vám mohl zrovna lichvář pomoci?

miratek*
hodnocení

Potřebuji určitou častku abych dodělal jednu zakázku. která se díky mé blbosti prodlouzila a diky tomu nemužu pokracovat dál,, zerervy jsou už v čudu a ja potrebuji na materiál...

greenbull*
hodnocení

0x

Nemyslím to špatně ale to si raději nechte všechno sebrat a budete mít čistý štít, než se upsat nějakému *cert* lichvářovy. Jak se jednou upíšete, z dluhů se stejně už nedostanete. Ale držím palec. Vím že to není žádná rada ale i tak jsem to zkusil.

Nechci nikoho urazit,ale když si přečtete jakékoliv noviny,inzertní rubriku s jejich nabídkami,myslím,že jstre na správném místě.

sebod*

Zajda. Nechci urazit Vás. Ale Vy se snad naivně domníváte, že tyto inzeráty fungují? *zed* Jo, možná na to, byste dal nějaké peníze s příslibem úvěru, který pochopitelně nedostanete!

Já zkušenost nemám,tak jsem to takhle napsal.Pokud chtějí poplatky dopředu,tak samozřejmě ruce pryč.

miratek*
hodnocení

To už jsem všechno zkoušel, většinou jsou tam jen podvodné firmy, který si říkají o nesmyslneé poplatky předem...

miratek*
hodnocení

Dobrý den,, no nepotřbu ji to na splacení nejakeho uveru,, porebuji to abych dodelal zakazku a dostal zpet do toho vlozene penize

bena*
hodnocení

0x

Nepůjčujte si u lichváře. Dnes a denně to dávají v Černých Ovcích, jak lidé jsou na mizině díky nim. Nezaplatíte splátku a už Vám budou vyhrožovat, zapálí Vám auto, budou Vás pronásledovat, atp.

A když už nebankovní společnost, tak zkuste PROVIDENT nebo COFIDIS, ti jsou ještě jakš takš dobrý.

greenbull*

Souhlasím zkusil bych v první řadě alespoň tyto společnosti neni to tak velké zlo, nedávno viděl v televizi test těchto společností a nejlépe vyšel myslím ten COFIDIS.

miratek*
hodnocení

Nejde to cofidis i prvident jsou firmy ktere chteji trvaly prijem,,, ja ho dokazat nemohu,,,

buss
hodnocení

0x

Bůh vám buď milostiv!
A to jste prošustroval i zálohu na materiál? Zastavte třeba známemu auto (či co hodnotného mimo bytu) s dobrou smlouvou.
Co chcete bych asi do toho nešel, to je smrt, když vám to nevyjde.
A pak proč by takoví lichváci neměli existovat když je poptávka?

mirin
hodnocení

0x

Kolik chcete půjčit? Co mi dáte do zástavy? Jsem ochoten Vám pomoci

hanher*
20.11.10 16:18

*ee**zed**ee*

miratek*
hodnocení

Bouhužel nemam co bych do zástavy dal. Potřebuju 59000,- ze splatností do února ale jedině na směnku.. úroky neřešim v unoru budu mít dost penez na to abych to klidne zaplatil dvakrat

sebod*

miratek! Buď jsi strašně naivní, nebo snílek s hlavou v oblacích. Rozhodně nejsi dobrý obchodník *zed*. Sám od sebe nabídneš, že zaplatíš dvakrát tolik *bzum*. Ach jo, někteří lidé jsou opravdu nepoučitelní. Jě chápu, máš zakázku, musíš ji dodělat atd... Ale potřebuješ peníze vydělat a znovu investovat! Ne dát velkou část zisku lichvářům Lichvářské úroky se pohybují na 5ti % měsíčně! To, co jsi Ty tady předvedl, je jako jít do obchodu a cpát prodavači za mlíko 150 Kč i když stojí 20Kč.

Zachovej chladnou hlavu, i když T

doplněno 20.11.10 16:57:

oprava *hi* Zachovej chladnou mysl i když Ti hoří střecha nad hlavou *jasne*

miratek*
hodnocení

Vím přesně co jsem udělal... proste nemam jinak na vybranou,,, když tenhle krok neudělam nemam šanci přežít letošní zimu

pt®

miratek, *modla*. - stařenka

martin1234*

S rodinou už nikdy nic mám s tím zkušenosti, Okradli mě o půl milionu.

sebod*

martin1234. A jak Tě rodina o tyhle peníze připravila?

buss

Ano, statisticky jsou rodina a kamoši nejhorší dlužníci, spoléhají se na to, že to věřitel po nich nebude chtít.

pt®

Zkuste se obrátit na rodinu, ať si vezmou ty peníze u banky, jako spotřebitelský úvěr, a v únoru jim peníze vrátíte. To je nejlepší řešení, rodina je rodina. - stařenka

doplněno 20.11.10 16:55:

Když jde do tuhého tak se rodina stmelí, ale musí je hold požádat a vykreslit situaci.

martin1234*

Na rodinu se v žádném případě neobracejte, to je to nejhorší řešení. *vezen*

sebod*

marti1234. Jedno ze štěstí,které mě v životě potkalo, je rodina. Víme, že si pomůžeme. A je to krásné životní poznání a děkuji za něj *andel*

miratek*
hodnocení

No jo, ale to by ta rodina taky musela takhle fungovat,,,

mirin

odkud jste? mohl bych se zeptat do čeho chcete investovat? co kdybych do toho investoval s vámi i já, jako že bych těch 59000 investoval za vás?

miratek*
hodnocení

mužu vám dát email? vysvetlím vám o co jde... obchod@zamecnictviturek.cz

mirin

teď jsem ho poslal

buss

Mimo dotaz. Byl byste ochoten spoluinvestovat do cenných papírů, prostřednictvím banky jako makléřem, ne f osobou? Nabízí zhodnocení podle varianty > 25 %, samozřejmě negarantováno.

hodnocení

0x

Zásadní otázka kolik potřebuješ

miratek*
20.11.10 19:52
hodnocení

59000,-

HM pujčil bych ti koli mi vrátíš?

miratek*
hodnocení

obchod@zamecnictviturek.cz - mužete mi napsat podminky sem? děkuji

miratek*
hodnocení

Tak nevím zda mam čekat nebo ne :(

miratek*
hodnocení

Jsem ochoten do unora vratit 80tis

cyril*

Ochota je věc jedna a realita věc druhá. Ne vždy jsou totožné!

miratek*
hodnocení

To je fakt,,, ale u mě je to i realne...

nu*
hodnocení

0x

Bratři Oláhové z Kladna

miratek*
hodnocení

Netuším jak bych je našel :(

sebod*

Stačí jet do Kladna a zeptat se na ně. :)

fidonet*
hodnocení

0x

kdo Ti půjčí jen tak na čestné slovo je blázen. Tím neříkam, že Ty to nemyslíš upřímně, ale dnes je to taková móda někoho obalamutit a pak se mu vysmát. Za 59.000 je potřeba dát věci do zástavy. Auto, elektroniku, zlato, kameru ... nějaké směnky, těch máme od Koženého plné šuplíky.

miratek*
hodnocení

Nemyslím že by mě vystačilo 59tis a bych zmizel na 15let třeba na Malorku... a směnaka je dobrym pojištěním,,, ne tedy u s.r.o a le u obyčejnych živnostniku ano

miratek*
hodnocení

Koukam dnes je opravdu tezke sehnat lichvaře

greenbull*

Stačí otevřít jakékoliv noviny jsou jich plné lichvářů.

miratek*
hodnocení

To je omyl,,, to jsou jen podvodnici,, kteří ani zadne investice nemaj,,, a chteji penize dopredu,,, toho sou plne noviny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]