Nejste přihlášen/a.
Hledám nutně nějakého lichváře prosím kdo pomuže,,, nevíte o někom,, nedělam si srandu,, za odpoved dekuju
Nemyslím to špatně ale to si raději nechte všechno sebrat a budete mít čistý štít, než se upsat nějakému lichvářovy. Jak se jednou upíšete, z dluhů se stejně už nedostanete. Ale držím palec. Vím že to není žádná rada ale i tak jsem to zkusil.
Nechci nikoho urazit,ale když si přečtete jakékoliv noviny,inzertní rubriku s jejich nabídkami,myslím,že jstre na správném místě.
Zajda. Nechci urazit Vás. Ale Vy se snad naivně domníváte, že tyto inzeráty fungují? Jo, možná na to, byste dal nějaké peníze s příslibem úvěru, který pochopitelně nedostanete!
Já zkušenost nemám,tak jsem to takhle napsal.Pokud chtějí poplatky dopředu,tak samozřejmě ruce pryč.
To už jsem všechno zkoušel, většinou jsou tam jen podvodné firmy, který si říkají o nesmyslneé poplatky předem...
Nepůjčujte si u lichváře. Dnes a denně to dávají v Černých Ovcích, jak lidé jsou na mizině díky nim. Nezaplatíte splátku a už Vám budou vyhrožovat, zapálí Vám auto, budou Vás pronásledovat, atp.
A když už nebankovní společnost, tak zkuste PROVIDENT nebo COFIDIS, ti jsou ještě jakš takš dobrý.
Souhlasím zkusil bych v první řadě alespoň tyto společnosti neni to tak velké zlo, nedávno viděl v televizi test těchto společností a nejlépe vyšel myslím ten COFIDIS.
Bouhužel nemam co bych do zástavy dal. Potřebuju 59000,- ze splatností do února ale jedině na směnku.. úroky neřešim v unoru budu mít dost penez na to abych to klidne zaplatil dvakrat
miratek! Buď jsi strašně naivní, nebo snílek s hlavou v oblacích. Rozhodně nejsi dobrý obchodník . Sám od sebe nabídneš, že zaplatíš dvakrát tolik
. Ach jo, někteří lidé jsou opravdu nepoučitelní. Jě chápu, máš zakázku, musíš ji dodělat atd... Ale potřebuješ peníze vydělat a znovu investovat! Ne dát velkou část zisku lichvářům Lichvářské úroky se pohybují na 5ti % měsíčně! To, co jsi Ty tady předvedl, je jako jít do obchodu a cpát prodavači za mlíko 150 Kč i když stojí 20Kč.
Zachovej chladnou hlavu, i když T
doplněno 20.11.10 16:57:oprava Zachovej chladnou mysl i když Ti hoří střecha nad hlavou
Vím přesně co jsem udělal... proste nemam jinak na vybranou,,, když tenhle krok neudělam nemam šanci přežít letošní zimu
Ano, statisticky jsou rodina a kamoši nejhorší dlužníci, spoléhají se na to, že to věřitel po nich nebude chtít.
Zkuste se obrátit na rodinu, ať si vezmou ty peníze u banky, jako spotřebitelský úvěr, a v únoru jim peníze vrátíte. To je nejlepší řešení, rodina je rodina. - stařenka
doplněno 20.11.10 16:55:Když jde do tuhého tak se rodina stmelí, ale musí je hold požádat a vykreslit situaci.
marti1234. Jedno ze štěstí,které mě v životě potkalo, je rodina. Víme, že si pomůžeme. A je to krásné životní poznání a děkuji za něj
odkud jste? mohl bych se zeptat do čeho chcete investovat? co kdybych do toho investoval s vámi i já, jako že bych těch 59000 investoval za vás?
kdo Ti půjčí jen tak na čestné slovo je blázen. Tím neříkam, že Ty to nemyslíš upřímně, ale dnes je to taková móda někoho obalamutit a pak se mu vysmát. Za 59.000 je potřeba dát věci do zástavy. Auto, elektroniku, zlato, kameru ... nějaké směnky, těch máme od Koženého plné šuplíky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.