Nejste přihlášen/a.
Do puvodniho vlakna se mi jiz nepodarilo pridat komentar a tak zalozim nove vlakno, protoze verim, ze nejsem sam, kdo ma stejny problem a rad bych aby se spojilo vic lidi a na tuto podvodnou stranku jsme podali trestni oznameni dohromady. Od cervna totiz cekam na vyhrane zbozi a penize za odprodej, bohuzel marne. Po secteni vsech dluhu to dela zhruba 30 000,- Kč a rozhodne to nechci nechat byt jen tak. Ted uz neodpovidaji ani na emaily ani nezvedaji telefon. Zkuste me kontaktovat na email mildaking@volny.cz at se dohodneme na postupu. Dekuji.
Musím se k tobě přidat. Četla jsem už i tu delší diskuzi a jak se zdá všichni jsme na tom stejně. Na aureonu hraje víc lidí i z mého okolí. Dotáhla jsem tam několik známích. Všichni jsme na tom stejně. NIC NECHODÍ. Mě dluží k dnešnímu dni asi 15 tisíc a několik výher. Samozdřejmě dalších několik smluv čeká na odeslání takže mi budou dlužit mnohem víc.
Mému bratrovi dluží k dnešku asi 25 tisíc a několik výher. Našim známím dluží zhruba 60 tisíc korun. To jsou už částky,které nelze jen tak přejít. Samozdřejmě emaily ani telefony nemají smysl. Bud neberou a když vemou tak jen slibujou pak se nic neděje a pak zase neberou. Evidentně se nás teď pokouší podvést. Musíme se dát všichni do kupy a domáhat se svých práv.
Zajímalo by mě jestli tady někomu za poslední 3 měsíce něco dorazilo. Naší známé dluží dokonce za myčku 6000 Kč už 8 měsíců!
Cchh a to ještě nevíte v jakém MEGAPODVODU jede Bonus.cz, to byste teprve čuměli, ale mračna se začínají stahovat
Hospodáři už se těší...
Na Bonus nemuzu rict nic spatneho, ale je pravda, ze tam jsem uz tak pul roku nebyl, takze nevim. Ty jejich zlate aukce me nijak nelakaji. Ale co se tyce dodani vyher, nikdy jsem s nima nemel problem. Znama tam dokonce vydrazilka kocarek, a take ho mela do tydne. Takze nevim. Ale U Aureonu je tohle proste problem. Sekacku jsem z nich dostal za 2 mesice a neco, ale od te doby skoro nic. A uz me to nebavi, takze pravnik to jisti.
Aldamer, před půl rokem bych to neřekla taky. Ono to začalo ccas v květnu. Byla jsem s nimi od začátku a vím...Dále nemíním rozšiřovat...
Schuzka s pravnikem probehla vcelku dobre. Nastinil mi jak postupovat a co mohu ocekavat s tim, ze je velmi realna sance dluznou castku a zbozi vyziskat i kdyz to bude chvilku trvat. Urcite sem budu davat nove poznatky a udalosti aby kazdy vedel jak na to, nebo jak ne. Samozrejme je mozne ze se to nepodari, ale rozhodne to nepustim k ledu.
Také je možné, že levnější výhry posílají bez problémů, jenom ty dražší neposílají. Někdo je spokojený a zboží mu přišlo všechno...
Tak nevím...
A velice zajímavé je to, že "Blackhorse" a "Aldamer" i "Aldamerka" pořád na aureonu hrají. Ikdyž tady píší, že už nehrají a že jim Aureon dluží výhry...
Tak kdo je potom blbý...? Tak na to at si odpoví každý sám...!
Jen ke Tvemu prispevku. Aldamer ani aldamerka uz na Aureonu neni zhruba mesic. Zbozi stale nedorazilo zadne, pouze email, ze se zbozi bude rozesilat po novem roce. Co se tyce malych vyher, je to nesmysl, nemam u Aureonu ani jednu vyhru svou hodnotou presahujici 1500,-. Jsou to spise vsechno drobnosti typu parniho hrnce ( ten mi dluzi uz od cervence) cascassone (dokonce cerven) atd. Navic kdyz clovek tam ty Aureony jeste ma tak je tam asi nenecha, takze oznaceni ,,blbý´´ bych nechal stranou. No nic, preji vsem krasny Nový rok a mnoho stesti pri aukcich a vymahani zbozi na Aureonu.
Tak sori "Aldamere" spletl jse, si tě s "BlackHorsem" a za to ounačení "blbý" se taky omlouvám, netušil jsem, že máte na účtu ještě tolik moc aureonů...! Fakt se moc omlouvám!
Sori!
Díky za pochopení.
Suzukigsf
Hmm Suzuki koukam ty tady nejvíc namluvíš a přitom sám si napsal že jsi do Aureonu vrazil jen nějakých usmolených 500 Kč. Přesto tady házíš dojmy jak kdybys tam dal půl milionu a hrál tam nevim jak dlouho. Máš pravdu v tom,že na Aureonu jsem ještě sem tam vidět. Dohazuju to co mi zbylo. Aureony samozdřejmě teď nenakupuju když se stále nic neposílá. Poslední informací,která byla k dispozici je, že do konce ledna bude vše poslané a vše proplacené. No už mají teda co dělat,když je dnes 17 tého a zatim nic nepřišlo. Sem zkutečně zvědavá,jak chtěji dohnat ty dlouhé dny neposílání.
Mno uvidíme. Čas běží.
S tím TO bych byl opatrný, může se stát, že na po zaplacení všech pohledávek na Vás už nic nezbude nebo dokonce budete ještě muset s ostatními účastníky řízení něco dplatit... Protože rozdíl mezi tím, co zaplatí firma a tím na kolik vyjdou soudní výdaje a tak nedoplácí stát, ale účastníci trestního řízení nebo oznámení nebo podejci podnětu k soudu...
TAKŽE POZOR NA TO! Abyste nebyli v mínusu ještě víc..!
Je to sice risk, ale když do toh nedáte moc peněz a dobře si to propočítáte... k tomu máte štěstí a pár dobrých aukcí vyhrajete a pošlou vám zboží, tak se na tom dá dost slušně vydělat. Jenom nesmíte hned hrát o moc drahé ceny, protože uživatelé s hodně kredity vás s robotem "rozdrtí" asi tak!
I když s tím posíláním cen je problém, tak když to pošlou, tak se dá vydělat... dobře. První investice je sice nutná, ale to ani jinak nejde...to je asi všude nutné vždy do začátku něco dát... Ale pak se dají vyhrát kredity za pár korun a 1 příhoz vás stojí třeba 2 haléře a to už se dá za 100 příhozů dát 2 Kč... to je zanedbatelná částka... a dá se vyhrát zboží za 500 až 1500 Kč a to je dost slušné...!
Takže já bych to tak rychle neodsuzoval, takové ukce... jenom kdyby společnosti posílali ty vyhrané výhry... počínaje Bonusem.cz a konče Aureonem.cz nebo já nevím čím...
Díky za prostor k vyjádření!
Přátelé, podařilo se mi sehnat mobilní telefon na p. Hampla. ( 774156743 ). Můžete mu posílat spousty děkovných SMSek.
Dobry vecer vsem. Takze po oznameni, ze do konce ledna se vse vyresi, uz je zase ticho po pesine. Mobil na p. Hampla coz je zrejme majitel ci sef se urcite hodi.
Aureon se teď řídí heslem,,KDYŽ PODVÁDĚT TAK POŘÁDNĚ´´. Zkutečně neuvěřitelné co si teď dovolujou. Vesele jedou dál,vesele tahají z lidí co to nevědí peníze a to vše pěkně všem na očích. Jak je to jednoduché. Taky si asi založím aukční server,hodím tam pár aukcí,sednu si do křesla a už se jen budu dívat jak mi na účet každý den příde nějaká ta tisícovka. Samozdřejmě že do konce ledna už nic nepošlou,to byla jen taková další udržující informace. Už je to asi jasné. Všechno mám poschovávané,vytisklé zazálohované a tak to také předám své právničce a nechám to na ní. S nimi žádné smířlivé jednání není možné.
A co se týče telefonu na pana Hampla myslím že ten moc platný nebude. I kdyby číslo bylo správné,tak si ho buď brzy změní,nebo to pro jistotu nebude brát tak jako je to dobrým zvykem v Aureonu.
Mě by ještě zajímalo jestli někomu z lidí co tam teď stále hrajou něco chodí. Hlavně třeba Ascentis,Kordista,Regina a tak. Ty tam vídám celkem pravidelně stále tak kdybyste byly tak hodní a napsaly jestli vám něco posílají.
Tak stranky nefunguji, coz sice znamena, ze sve veci a penize uz asi neuvidime, ale alespon uz nebudou podvadet lidi a okradat je.
Dobry den, zvazujeme podani trestniho oznameni a muj pravnik vyhotovuje zalobu. Kdo mate zajem se pridat, prosim kontaktujte me na brambi@brambi.cz Podkladem k pridani k me zalobe musi nutne byt nejaky dokument, ktery doklada Vasi vyhru nebo smlouvu o prodeji veci nebo nejaka komunikace s AUREON. Mne k dnesnimu dni dluzi pres 100.000,-Kč! Dekuji.
Dobry den, zvazujeme podani trestniho oznameni a muj pravnik jiz v tuto chvili vyhotovuje zalobu. Kdo mate zajem se pridat, prosim kontaktujte me na brambi@brambi.cz Podkladem k pridani k me zalobe musi nutne byt nejaky dokument, ktery doklada Vasi vyhru nebo smlouvu o prodeji veci nebo nejaka komunikace s AUREON. Mne k dnesnimu dni dluzi pres 100.000,-Kč! Dekuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.