Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamilovaná do zpěváka

Od: verdunka* odpovědí: 11 změna:

Už asi skoro měsíc myslim pořád na jednoho zpěváka a sem do něj blázen a tu skupinu,ve který zpívá neposloucham,jen se mi vcelku líbí.Zezačátku to bylo nejhorší,potom už sem na něj nemyslela a teď se to zas vrátilo.Já se o tom s kámoškou moc nebavim,ae ona to wí.Taky se "kvůli němu" "řežu" pinzetou do rukky,ae ne do krve a jestli je to přímo kvůli němu,to se nedá jentak říct...A když mi třeba kámoška chce něco říct,tak mi hned v hlavě naběhne...ten zpěvák-newim proč.:(((poslední dobou pořád dokola na mp3 posloucham jeho jednu písničku.Já newim jak ten pocit prostě popsat..Myslim že i kvůli tomu se možná odmilovávam od jednoho kluka,kůli kterýmu sem se trápila a trápim.No newim,stalo se to někomu z vás?a jméno toho zpěváka řikat nebudu.Díky za dobrý rady.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Milá Verdunko.

Třeba by někoho zajímalo jméno Tvého zpěváčka.Ale co odpovědět na tvůj nedotaz? Vždyť se vlastně na nic neptáš.Ale určitě ti toho kluka nikdo nezávidí!

JABRAKA

verdunka*
hodnocení

Je to Bill Kaulitz,sem do něj asi platonicky zamilovaná...:.-(((a ptam se,ejsi se to někomu stalo a co si o tomhle myslíte?

hodnocení

0x
Krasne si popsala to, co se deje desetitisicum teenegeru vsude po celem svete. Koukni se nekdy na zaznamy koncertu a podobne. Hlavne si vsimej prvnich rad. Spousta mladych lidi, co tam budou, jsou na tom stejne jako ty. I treba s tim sebezranovanim. Rozhodne v tom nejsi sama.
A co s tim? Jednoduse nic. Na to naplast neexistuje. Proste budes trpet nenaplnenou laskou, dokud Te to neprejde. Nic lepsiho stejne delat nemuzes. A kazda jina rada je stejne nanic. Clovek, kdyz miluje, tak je slepy...

jabraka*
hodnocení

0x

Bill a Tokio Hotel jsou idealem i mnoha dalších fanynek.Podívej se na tyto stránky a máš ho téměř doma i s jeho skandály.

www.youtube.com/watch

JABRAKA

seuss*
hodnocení

0x

asi ses jeste mladounka... Potrebovala bys mozna kluka.. :)

Jsem se podival na tvyho platonyckyho milyho, nezmam ho, ze zacatku sem myslel, ze je to holka. Ma netradicni zjev a nezpiva spatne (nerikam, ze si hnedka pudu kupovat jeho CD.. :D ) Ovsem nejses zamilovana do nej, protoze ho vubec neznas. Jses zamilovana pouze do svoji predstavy (asi jako dalsich par milionu holek tvyho veku, ktere ho znaji). To ovsem neni realny. Myslim, ze si ani nikoho jeste opravdu nemilovala, protoze az milovat nekoho budes (myslim na zemi, ne v predstavach) tak poznas ten rozdil... Laska k nekomu realnymu je totiz o nicem jinym a jeste te to vsechno ceka. Hodne stesti v opravdove lasce.. :)

doplněno 20.11.08 09:42:

a jeste ses ptala jestli se nam to nekdy stalo.. No samozrejme, a ne jednou.. :)) Ovsem urcite ne teda s timhle :D

p.s. a vazne ten Bill je kluk?

hodnocení

0x

To přejde, on se ti časem trochu změní...

Zamilovaná do zpěváka
seuss*

tak to se povedlo.. :D

jak se rika, obrazek rekne vice nez 1000 slov.. :) ale aspon tady nemam pochyby o jeho pohlavi...

hablina*
hodnocení

0x

Děvčico, věř, že to brzy přejde, tyhle zamilovanosti do zpěváků jsou v určitém věku naprosto normální a časem vyprchají. Zkus poslouchat i jinou hudbu, ať se zbytečně netrápíš. Vem rozum do hrsti a vrať se ke svému klukovi.

mertigana*
hodnocení

0x

Neblázni,mám taky kamarádku která je zamilovaná do něj,ale vždyť se na něj podívej,on je skoro jako holka.Nemůže zato že má holčičí rysy to zkrátka zdědil ale on se ještě začne líčit samozdřejmě že má svou image.Ale to není kluk to je pouhý idol.Není přece jen krásnější zažít lásku ve skutečnosti bez toho aniž bys po něm musela toužit když ho vidíš na DVD nebo plakátu?Nepříjde ti to ubohé?Přece nebudeš navždy zamilovaná do kluka kterého nemůžeš mít zkus si ujistit své priority

biscuitgirl*
hodnocení

0x

Hele, nejsi ty tak trochu na holky ... Kdyz tak koukam na ty jeho fotky ... PS: Ja jsem jakozto teenager milovala Nicka Cartera z BSB - libi se mi porad, ale uz z nej nejsem tak "vydrena" :) Casem to prejde, neboj! Nebo co bys asi tak chtela delat? Ublizovat si? Blbost! Jako ty je dalsich 1000.

rudin*
hodnocení

0x

Já miluji taky moc žen a nechci jim to říkat:) Neboj to přejde a ono ti nic jiného nezbyde. Nebo? Zkus mu to napsat. Ale takových dipsů bude asi hodně že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]