Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
zajímalo by mě, jaké upřednostňujete pivo(stupňovitost, světlé, černé, ovocné, speciální), a případně jakou značku. A v jakém balení(skleněná láhev, PET láhev, plechovka...)
díky za reakce
mé oblíbené pivo je Pardál... a z obalů by se mi líbil plast, kdyby to nemělo vliv na chuť, ale podle mých zkušeností to prostě z plastu není ono... tak potom jedině sklo...
doplněno 03.05.13 20:51: jestli chcete spíše obecné shrnutí, tak mi chutnají piva světlá, spíš hořká, výborná je Plzeň, ale zas 10ka je vhodnější při sportu, a na žízeň v létě - dá se jí vypít víc ) nejlepší je pivo čepované - z těch mi chutnají např. Bernard, Svijany, Zlatopramen, Holba, Kozel atd. - je spousta dobrých piv, ale záleží na hospodském jak se stará ... nemusím třeba Gambrinus, i když všeobecně je oblíbený, tak mě se zdá fádní...
Skleněnou vratnou láhev
Mindo, Gambáč je oblíbený především u hospodskejch, vydělají na výtoči. Po patnácti točenejch gambáčích jdu domů podobně jako po pěti lahvovejch Pardálech...
Skleněnou vratnou láhev
Pokud nesedím v hospůdce (kde si nemohu moc vybírat), kupuji lahvového "výčepního" Pardála, je chutný, "výživný", a není zbytečně předražený. Pokud není Pardálek, nevadí mi nymburská piva, jsou spíše sladší, jsem na nich "odkojen".
doplněno 03.05.13 20:06:Z "ovocných" piv zatím vede grepový Staropramen...
doplněno 03.05.13 21:38:... a asi bych se vyhnul točenému pivu v Číně...
Hope, musím ti dát za pravdu - včera jsem si výrazně pochutnal na lahvovém Pardálovi 11°, fakt je dobrej...
Skleněnou vratnou láhev
Dík
BTW: Pardál je jeden z velmi mála výrobků, které jsem vyzkoušel díky TV reklamě
Poslední dobou Svijanský Máz, lahvový (tey sklo)...
Ovšem točené je točené, naštěstí už je i hspůdce nedaleko.
Skleněnou vratnou láhev
Nejsem žádenj pivař, ale když to muší bejt, tak točený místní Svijany 11 a nebo Plzeň12. Krakonoš 12 je taky dobrej.
Plnotučné Třeboňské-Regent12°,nebo Zlatý Bažant 12°,a Plzeňský Prazdroj - když si chci opravdu pochutnat
Jinak téměř vše s výjímkou asfaltu,ten teče pomalu!
Vše lahváče (a když jsem dělal mimo tak v petce "tříchlapák" Zlatopramen-abych se nemusel na ubytovnu tahat se sklem) -do hospody jsem přestal chodit před x roky,když jsem přestal kouřit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.