Jaké pivo, př. značku upřednostňujete?

Od: Datum: 03.05.13 19:56 odpovědí: 36 změna: 11.07.13 17:35

Hezký večer,

zajímalo by mě, jaké upřednostňujete pivo(stupňovitost, světlé, černé, ovocné, speciální), a případně jakou značku. A v jakém balení(skleněná láhev, PET láhev, plechovka...)

díky za reakce


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 03.05.13 19:58
avatar

Radegast 12 čepovaný, a jak už je bída tak ve flašce*smich*

Datum: 03.05.13 20:02

Starobrno 11 a nebo Svijany.

Datum: 03.05.13 20:03
avatar

mé oblíbené pivo je Pardál... a z obalů by se mi líbil plast, kdyby to nemělo vliv na chu, ale podle mých zkušeností to prostě z plastu není ono... tak potom jedině sklo...

doplněno 03.05.13 20:51:

jestli chcete spíše obecné shrnutí, tak mi chutnají piva světlá, spíš hořká, výborná je Plzeň, ale zas 10ka je vhodnější při sportu, a na žízeň v létě - dá se jí vypít víc :)) nejlepší je pivo čepované - z těch mi chutnají např. Bernard, Svijany, Zlatopramen, Holba, Kozel atd. - je spousta dobrých piv, ale záleží na hospodském jak se stará ... nemusím třeba Gambrinus, i když všeobecně je oblíbený, tak mě se zdá fádní...

Od: hopŽ
Datum: 03.05.13 21:36
avatar

Mindo, Gambáč je oblíbený především u hospodskejch, vydělají na výtoči. Po patnácti točenejch gambáčích jdu domů podobně jako po pěti lahvovejch Pardálech...

Od: hopŽ
Datum: 03.05.13 20:05
avatar

Pokud nesedím v hospůdce (kde si nemohu moc vybírat), kupuji lahvového "výčepního" Pardála, je chutný, "výživný", a není zbytečně předražený. Pokud není Pardálek, nevadí mi nymburská piva, jsou spíše sladší, jsem na nich "odkojen".

doplněno 03.05.13 20:06:

Z "ovocných" piv zatím vede grepový Staropramen...

doplněno 03.05.13 21:38:

... a asi bych se vyhnul točenému pivu v Číně...

Od: mowla*
Datum: 11.05.13 13:02

Hope, musím ti dát za pravdu - včera jsem si výrazně pochutnal na lahvovém Pardálovi 11°, fakt je dobrej...

*slunce*

Od: hopŽ
Datum: 11.05.13 13:07
avatar

Dík *slunce*

BTW: Pardál je jeden z velmi mála výrobků, které jsem vyzkoušel díky TV reklamě *smich*

Od: mowla*
Datum: 11.05.13 17:20

Já na reklamu nedám ani v nejmenším - ale na ´osobní´ doporučení někoho, koho ´znám´, ano...

Mimochodem - pokud bys věděl, kde se v Praze čepuje, mohli bychom se ´na něm´ někdy potkat... ;) Vlastně blbost - pokud bys měl zájem, můžeme se potkat na libovolném pivu... :-D

Od: mowla*
Datum: 03.05.13 20:11

Poslední dobou Svijanský Máz, lahvový (tey sklo)...

Ovšem točené je točené, naštěstí už je i hspůdce nedaleko.

Datum: 03.05.13 21:53
avatar

Jo jo Svijany ta jedenáctka Máz je dobrá a kor čepovaná

Datum: 04.05.13 08:47
avatar

Točené neměli, tak jsem koupil lahvové a párkrát jsem s ním zatočil.

Jinak Pardála taky rád, výborný je Bernard, A občas si dám Staropramen Granát. Ale jinak se a priori nevyhýbám ničemu.

doplněno 04.05.13 08:48:

Ve Vrchlabí piju Krakonoše.

Datum: 03.05.13 20:19
avatar

Jedenácku Kozlíka

Datum: 03.05.13 20:30
avatar

Ve skle,plast je na prd.A co mi chutná je zachariáš,jihlavský granát,plzeň 12.V horkém létě ovocné pivo,jinak mi chutná skoro vše. Dobré pivo se pozná druhý den ráno...

Od: erik*
Datum: 03.05.13 20:33

čepovaný kozel

Datum: 03.05.13 20:38

Staropramen mě asi nejvíce chutná, třeba Radegast je nechutně hořký.

Od: milŽ
Datum: 03.05.13 20:41
avatar

Nejsem žádenj pivař, ale když to muší bejt, tak točený místní Svijany 11 a nebo Plzeň12. Krakonoš 12 je taky dobrej.

Datum: 03.05.13 21:01
avatar

Plnotučné Třeboňské-Regent12°,nebo Zlatý Bažant 12°,a Plzeňský Prazdroj - když si chci opravdu pochutnat

Jinak téměř vše s výjímkou asfaltu,ten teče pomalu!*smich*

Vše lahváče (a když jsem dělal mimo tak v petce "tříchlapák" Zlatopramen-abych se nemusel na ubytovnu tahat se sklem) -do hospody jsem přestal chodit před x roky,když jsem přestal kouřit

Od: koudalak*
Datum: 03.05.13 21:06

jednoznačně Bernard kvasnicový sváteční ležák nebo jantarový ležák.

Datum: 03.05.13 22:06
avatar

Radler, obal nepodstatný (z praktických a ekologických důvodů ale nejlíp plast).

Z "opravdových" piv černé (nebo řezané), co se týká značek tak to až takový fajnšmekr nejsem, při mé spotřebě 5 piv za rok...

Datum: 03.05.13 22:15
avatar

radek /radegast/

Datum: 03.05.13 22:21

Piju co teče ale když si chci pochutnat určitě Svijany (v plechu, jsem línej vracet lahve ), u točených mi to je celkem jedno když není tedy přechlazené nebo teplé či špatně načepované...

Od: danecekdan*
Datum: 03.05.13 22:34

Posledních pár let menší pivovary, Bernarda, Svijany, Kácov... a rád poznávám další

doplněno 03.05.13 22:35:

...samozřejmě v láhvi...

Od: olaf71*
Datum: 03.05.13 22:37

Platan11, Krušovice

Od: axlik*
Datum: 03.05.13 23:35

Kozel alebo Krušovice :)

Od: aroff
Datum: 03.05.13 23:57

Točený Máz

Od: arbaŽ
Datum: 04.05.13 07:47
avatar

desítku Pardála lahváča

Od: zabu
Datum: 05.05.13 20:46

10-12° světlé, točené na pití, tmavé 14-18° na vaření do jídel, když domů tak jedině sklo. Plast je zvěrstvo. No a vzhledem k tomu, že jsem odkud jsem, tak Svijany, Rohozec, Klášter, Bernard nebo Gambr. Citronovej Rádler je dobrej v létě na žízeň.

Datum: 05.05.13 21:50

nejlepší jsou Svijany největší humus je Starobrno

Datum: 05.05.13 22:22
avatar

Černá hora není špatná. Třeba Granát. Občs si dám také Novopacké pivo (Brouček).

Datum: 05.05.13 23:10
avatar

V létě točené a to nejraděk 11 Kozla, nebo Svijany. Doma k obědu napůl s mužem po obědě Plzeň. Starobrno mi moc nechutná ale nejhorší co jsem pila byl Vyškov.

Datum: 06.05.13 11:06
avatar

Plzeňskou 12, točenou nebo ve skle. Potom Staropramen Radler pomeranč a zázvor, plech, a borůvkové (nebo jaké to je:D) Frisco, sklo.:)

Datum: 06.05.13 12:13
avatar

Točené Svijany 11ka nebo černá 13ka Kněžna, Budvar 10ka a 12ka Kroužek, vyjímečně Plznička, občas Kozlík 10ka nebo raději 11ka. Nejlepší nealko Staropramen. Z ovocných (plech) Samson nebo Gambáč (jinak Gambáč ne). Z ciderů Somersby (sklo, plech).

 

Datum: 11.05.13 17:24
avatar

Tak Plzeň nehodnotím, to je absolutní jednička. Pak následuje Zubr 11 a Krušovice.

Od: zabu
Datum: 12.05.13 01:45

Vyrábí a toči se někde v plzeňských hospodách Plzeň 10°?

Od: wenzel
Datum: 10.07.13 13:33

Poutník světlé výčepní, Pardál Echt, Radegast 10°, Svjanská desítka

Tyhle 4 nejlepší, co jsem zatím kdy pil

Datum: 11.07.13 17:35
avatar

já tudle pil polotmavou 17ku pivo rytíře Lochoty a chutnalo mi a moc

jinak běžně piju kozlíka

 

 

 

Poslední otázky Poradny volná diskuze
Nejnavštěvovanější otázky v rubrice

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright Š 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.