Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlášení o sněhu

Od: karelxii* odpovědí: 59 změna:

Zdravím všechny milovníka i nemilovníky toho bílého,co se nazývá sníh*smich* Jak jste na tom se sněhovou nadílkou?Teplicko 18 cm!

59 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ostrava také tak nějak. A sype a sype, jakoby nikdy nemělo přestat. Vzduch šílený! Smrad veliký jedovatý! *plac*

hodnocení

0x

Pardubice, Staré Čívice, 10cm.

sasdax*
hodnocení

0x

Opava. Ten bílý bordel nás zasypává od večera. Těžko říct kolik cm uprostřed města ale tipnul bych že to těch 10 cm bude určitě.

lidus*
hodnocení

0x

Brno-je tu bílá, mokrá sračka a pořád lehce padá.

mil®
hodnocení

0x

Sever Českého ráje 0 cm sněhu, zato vlezlá zima -2°C.

ar*

Připojuji se k Mil na jičínsku 1cm *tanec*a teď už by se mohlo oteplovat *slunce*

pu®
hodnocení

0x

Praha Nusle - myslím, že za okny máme tak 15 cm, venku je určitě vééélká zima *sok* , ale my jsme zprovoznili kamna, a tak je nám teploučko *slunce*

paja*
hodnocení

0x

Jesenicko víc než 30cm, úžasné poježděníčko, všechny odhrnovače a sypače na horách, ve škarpách se povalují auta a kamiony odpočívají na krajnicích. Kdo si chce užít adrenalin nechť přijede*uspech*

as*
hodnocení

0x

Praha-Bubeneč 10cm

as*

a Praha-Prosek 15cm

kacu*
hodnocení

0x

Brno ... přesně tak je tady zima a hnusná sračka asi tak 5 cm sníh kam nikdo nešlápl nebo neprojelo auto ... hrůza a mrzne jako v alpách .. a navíc psali někde na netu že vánoce udou zas na blátě! já se zblázník a kdy jako bude sníh! :(

rob*
hodnocení

0x

v noci připadly 20 km jižně od brna asi 3 cm

lidus*
hodnocení

0x

Brno 16h, sněží od rána a z okna to vypadá krásně.

ar*
hodnocení

0x

Podkrkonoší -8 fujavice jak na sibiři, ale sněhu jen 3cm

buss
hodnocení

0x

Mně se to líbííííí, jak pohádka, bude na co vzpomínat. Stejně to za pá dní sleze, akorát zase shazovat sní ze střech. TZo když je vidět kopce v horách, světýlka ... Ale, právě jsem přišel. Jdu k přechodu, jedno auto pustím,druhé zastaví, přede mnou už paní v dalším pruhu a slyším jen juch! a už jede na kapotě. Kokot zprava. Toto 50! slovy padesát m od obv.oddělení. Sanita jako vždy od nemocnice cca km přijede rychleji, slovutná státní police za 27 minut. A to jí trvalo než se s autem! odlepila od stanice, asi si neodhrňují, hlavně s majákem. Ach jo, ostuda Johne.

pepane*

Kousek od Berouna, momentálně sněží .Výška sněhu viz.krmítko;)

Hlášení o sněhu

patronka*
hodnocení

0x

Praha - Hradčany 13 cm.Původně jsem chtěla fotit Pražský hrad, ale vůbec není vidět.Tak se pokusím vložit můj soukromý kousek Hradčan ( fotka z včerejšího poledne ) a už zas padá a padá...

doplněno 01.12.10 17:33:

Koukám, že to bylo už předevčírem.

Hlášení o sněhu #2

mil®
hodnocení

0x

Sever Českého ráje asi 2 cm sněhu , fouká studený vítr a je 6 pod nulou. BRRRRR.

ar*

Koukám Mile, že se nám te sníh vyhybá, teda alespoň prozatím.

mil®

Klidně se může vyhnou ouplně a může bejt už jaro, asi tak za tejden. *slunce*

ar*

Jo krásná představa za tejden jaro a za dva tejdny léto , no zatím to veknu vypadá jako když se čerti žení.

ladinpraha*

Sněhu víc než dost, vánice už přestala, ale s metrem ven nejdu, je tam pěkná zima.

portal.chmi.cz/...

lucielucie82*
hodnocení

0x

Přerov 15 cm, pořád sněží, do toho silný vítr. Jsem ráda, že jsem došla od autobusu domů, manžel mi ztroskotal s autem v Roštění ( cca 30 km od Přerova), cesty uzavřené, no hrůza!

smakaballl*

zima je na nás zlá

přeji Vám ať se manžel vrátí co nejdřív :)

Všude dobře nejlíp doma *slunce*

pu®
hodnocení

0x

Právě jsem se vrátila... nikoliv z Hradu, ale z centra. 20 minut čekání na tramvaj na Lazarské mě usvědčilo v tom, že žádná opravdu nepojede. Kvůli námraze a pod hromadou sněhu schovaného náledí mi cesta pěšky trvala asi hodinu a čtvrt...ale hlavně že už jsem doma *uf* Jsem zvědavá na zítřek...

pepane*

:D Pu na zítřek si vem nesmeky a sněžnice.U nás jsou silnice a chodníky, jeden velký bordel*bzum*

hodnocení

0x

Hlásím z Kerkonoš, tak podle místa 10 (Vrchlabí)- 30 cm (Špindl), vše normálně funguje, zatím není sebemenší problém. Ten by možná nastal kdyby ještě tak aspoň přes noc půl metru připadlo.

lui*
hodnocení

0x

Jablonec nad Nisou.

Dnes ráno(napadlo přes noc) 10-15 cm prašanu. Silnice zatím sjízdné(průtah městem, ostatní na zimních gumách). Další vývoj podle toho co nastane. Pokud přestane sněžit, tak tu bude na hlavních komunikacích během dne prosolená břečka nebo jen mokré.

mil®
hodnocení

0x

Tak nám na severu Českého ráje napadlo asi 30 čísel sněhu a v současný chvíli je 10 pod nulou. Tak jaro asi nebude. *nevi*

lui*

Jaro bude! Na Vánoce. *smich*.

tanitaa
hodnocení

0x

Jeseníky,kousek pod Pradědem..

máme sněhu po kolena! Víkend na lyžích to jistí...!*ua**bezim*

marenka*
hodnocení

0x

Varnsdorf kalamitáááá a silničáři chrundí. Asi. *zed* Sněhu do půli lýtek, pejsci mi ráno zapadli až po bradu a věnovali mi pohled přímo vražedný. *smich* Chodí se ve vyježděných kolejích od aut a když náhodou nějaké jede, tak šup do závěje. Paráda.

buss
hodnocení

0x

Wallachialand krááásně, -2 C°, nějakých pitomých 15-20 cm sněhu tady pod horama. Možná bude i ocelová obloha. Nějaké vlaky vypadly, nějak tomu nerozumím. A na cestě prosolená břečka, na frekventovaných komunikacích mokro.
Víte jak to dělají na Aljašece, Švédi a pod. Jestli také křičí o kalamitě?

pt®

Bussi, ogare, na Valašsko mám vzpomínky z dětství, tam bylo vždycky sněhu. - stařenka

lidus*
hodnocení

0x

Hlásím Brno-z okna nádhera, plno sněhu a sluníčko.

kacu*
hodnocení

0x

doplnuju v brne uz neni srac.. - zázrak :) připadlo asi eště pět nebo víc cm je to dobráý tuhle sezónu sem začala sjezdem blízkého kopce po lopatě dolů a nedostavěnyým iglů ... :) je tady fajn a rampouchy sou všude...

rob*
hodnocení

0x

všude kalamita a v Brně po sněhu ani památky ...

marenka*

U nás je sněhu po kolena, ze silnic I. třídy jsou jednosměrky, to je nejhorší. Dvě auta se vzájemně nevyhnou a do toho lidi jdoucí taky po silnici, protože chodníky jsou fuč. *zed*Ráno jsem musela odhrabat alespoň pruh cesty z chodníku od baráku dál, abych mohla vyvenčit pejsky. Sněhu mají hodně nad hlavu. *sok*

zima*
hodnocení

0x

Zlínsko Hostýnské vrchy 30 cm sněhu a začíná tu pěkně přituhovat. Zatím - 6°C.

patronka*
hodnocení

0x

Konečně se mi podařilo vyfotit Hradčana pod sněhem. Sluníčko ho sice už trochu rozpustilo, ale včera zas nebyly vidět, tak to si člověk nevybere. Patronka

Hlášení o sněhu #3
marenka*

To je parádní fotečka. *palec* Mě se to taky líbí, všechno je bílé, vypadá to čistě, jasně. Dokud nevylezu ven. Nedá se chodit, kdyby alespoň ty chodníky uklidili. *plac*

ar*

Tak tomuhle se v Praze říká pod sněhem, jó? U nás je toto raní jinovatka. :D

ladinpraha*

Není Praha jako Praha.

Hlášení o sněhu #4
ar*

No vida, tak to už vypadá "ziměji" . Né vážně obě fotky jsou pěkné, já ten sníh nesnáším a závidím těm kde tolik nepadá.

A proto bydlím v podkrkonoší *zed*

rob*

Are, v půlce ledna jedem do špindlu, tak mi tam nějaký sníh nechte ;)

doplněno 17.12.10 06:37:

jinak ty fotky jsou *palec*

ar*

Určitě, pro jistotu zavezeme 15 ledna silnici 16 sněhem. :D

rob*

dík, bude adrenalin ;)

ar*

Robe , nedoporučuji jet v pátek a sobotu a návrat v neděli, to je lepší jít rovnou pěšky. Místama je pěší chůze i rychlejší.*smich* Nejlepší jet ve čtvrtek a vracet se v pondělí. Když vidím co se o víkendu na státovce děje a s čím jsou lidé schopni do hor vyrazit *ee* No a aby se to ještě zlepšilo tak páni radní nechali udělat dva minikruháky a tím se to dodělalo komplet, pak stečí jeden ťukanec (a to je pravidelně) a kolona stojí od "verchlábe" do Jičína.

rob*

no potěš koště :), pobyt už je zaplacený, tak to budeme muset risknout..., ale dorazíme asi až navečer, páč to máme 4 hoďky cesty

Každopádně dík za upozornění *palec*

karelxii*
hodnocení

uz by to mohlo skoncit

Hlášení o sněhu #5
pt®

Kousek od Prahy +4 st. sníh taje, silnice mokré. - stařenka

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Tak si taky smočím: Dlaskův statek Dolánky u Turnova. Fotky dělí 9 dní. Mezitím byla jeden den obleva a mohutný sněhulák skončil jako šikmá věž v Pise. Musel jsem ho vyheverovat a opravit. Ovšem futeř 15.12. mu dla taky zabrat :) Zítra bude asi na kolenou...

Hlášení o sněhu #6
ar*

Ale ,tam jsem poblíž jezdíval na Zrcadlovou kozu.

pravdomluvny*

Jj, to je kousek proti proudu přes vodu... :)

Ještě jedna idylka:

Hlášení o sněhu #7
ar*

Pěkná fotečka , to je Dlaskův statek né?

pravdomluvny*

Ano, Dlaskův statek. Fotka je hrozná, ale místo je to krásný, že? Tímto všechny zvu k návštěvě. :)

doplněno 20.12.10 17:52:

A sakra, to je asi nepovolená reklama, že admini?

ar*

No hlavně aby jsme to nepochopili jako návštevu u Vás a ne na statku.*smich*

doplněno 20.12.10 18:19:

7.665 registrovaných ,to je pořádná porce. :D

pravdomluvny*

No já už bych si nějak poradil, abyste zabili obě mouchy jednou ranou.*smich*

doplněno 20.12.10 18:34:

Tak po 300 lidech denně bychom to zvládli za měsíc. :)

Je to pěkný kraj kousek je zámek Hrubý Rohozec také pěkný dá se dojít pěšky a ten splav u statku v létě přišel vhod*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]