Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat čajový kalendář

Od: babulka® odpovědí: 7 změna:

ahoj prosím můžete mi někdo poradit v kterém obchodě sehnat čajový kalendář?jsem z PARDUBIC,prosím nemyslím internetové obchody vím,že tam je jich spoustu,děkuji všem za radu a milou odpověd:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

tady by ho mohli mit : pardubice.nejlepsi-adresa/...

hodnocení

0x

hele ja bych zkusil interspar pokud tam ta prodejna caju jeste je (dlouho jsem tam nebyl) potom v grandu byla prodejna s čaji, nebo čajovny v pardubkách by měli být minimalně 3 ale ted si vzpomenu na 2 jedna je u perštýňáku když se jde od automatických mlýnu přes most přes chrudimku tak na konci ulice než se odbočí na perštýňák je dobrá čajovna, nebo je jedna kousek od gymplu. když se jede přes chrudimku ke kostelíčku tak hned za mostem odbočit doprava a pak v těch domech vespodu je taky jedna čajovna (ted nevim jestli je to chelsea) jo a ted jsem si vzpomel ta treti je u plavečáku (jestli to ještě funguje). Nevim jestli není nějaka nová prodejna čaju v afi... takže to jsou tipy kde to zkusit.. případně najít na netu a zavolat a zeptat se...

lucinkaf*
hodnocení

0x

v období kolem adventu ho mívají v Intersparu

hodnocení

0x

Adventní čajový kalendář jsem viděla v Bille.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tady ho mají

pangea-tea.cz/...

doplněno 29.11.10 19:50:

A ještě tady

dobrydarek.cz/...

kiaransalee*
hodnocení

0x

myslím, že jsem ho viděla v makru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]