Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ozdoba: Vánoční vločka nebo prskavka (umělá)

Od: vanocniozdoba odpovědí: 9 změna:

Ráda bych se obrátila, zdali netušíte, pod čím najít a nebo kde zakoupit vánoční ozdobu ve tvaru vložky a nebo prskavky, každý tomu doma říkáme jinak a již nám jich moc nezbylo, hodně ks se postrácelo :( Jde o plastovou/umělou ozdobu.

Přikládám obrázek ve složené podobě a rozložené na dva díly, které vždy jdou k sobě. Třeba někdo máte doma.

http://imgup.cz/ poradte.cz/...

http://imgup.cz/ poradte.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odkaz nefunguje.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Papírnictví jste zkoušela? Hobby markety, příp, i hypermarkety.

hodnocení

0x

Obrázek nefunguje, tak nevím, co myslíte, třeba toto? heureka.cz/...

Jinak ten váš překlep je rotomilý, svítící vložky by skutečně byly dost originální..

tomkk - fungují druhé odkazy ze 16,43 hod.

Jedná se o poměrně staré vánoční ozdoby, snad 30 let? V běžných obchodech se už určite koupit nedají. Před asi 3 lety jsem na bazaru nebo na bazoši objevila inzerát sběratele těchto vloček. Poslala jsem mu asi 30 kusů, vykupoval to za cenu 5 Kč/kus.

Tazatelce tedy mohu doporučit, aby si rovněž někam dala inzerát.

laik*
hodnocení

0x

Tytp vlocky jsme meli jako vanocni ozdoby doma, kdyz jsme byli male deti. To bylo pred 40 lety :) Ani jsem netusil, ze se neco takoveho jeste vyrabi. I tenkrat to vypadalo dost levne :)

Zkousel jsem se rozhlednout po Internetu a nasel jsem zatim jen tohle. Jeste budu hledat a jestli najdu neco lepsiho, dam vedet.

laik*
Google na dotaz " vlocka skladaci" vrazi odkazy na spoustu e-shopu, kde prodavaji ty same vlocky, ale i jako kusovky nebo v mensim baleni (za vyssi cenu za kus pochopitelne).

martinaa*
hodnocení

0x

Třeba zde mimibazar.cz/...

doplněno 02.12.13 19:34:

Jojo:) tazatelka se ptá na ozdobu:).. nee, vážně, aspoň něco...

Marti, ten inzertát jsem našel taky, ale vypadá to, že je to jen ta jedna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]