Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem si šel koupit boty a prodavačka mi nabídla nějaký sprej na ochranu obuvi. Napadlo mě že bych to vyzkoušel. Před chvílí jsem to na boty nastříkal, a nejde to na nich vidět.(což je dobře) Ovšem zatím jsem to netestoval a moc tomu nevěřím.
Proto otázka zní: Má někdo s podobnými spreji zkušenost? Popřípadě jakou?(funguje? blbost?...)
Díky.
(koupil jsem tento: outdoor-a-sport.cz/... )
doplněno 03.05.13 10:21:Ne omlouvám se je to tento: outdoor-a-sport.cz/...
Používám impregnaci na boty snad 10 let. Je pravdou, že boty vydrží mnohem déle hezké. Stříkám zimní boty- nepromokají, nechytá se na ně solanka, nedělá se mapa. Letní boty, kecky i plátěnky- nešpiní se tak. Nenasají vodu a tím se nedeformují, neroztahují. Jednou jsem zapomněla, že už doma sprej mám a koupila jsem ještě jeden, takže mám navíc a nemohu vám říci, za kolik dnes jsou. Mám značku Kiwi, je to poměrně špička a sprej stával něco málo přes 100 kč. Ten, na který se ptáte, se mi zdá zbytečně drahý. Nakoukněte do drogerie a do prodejny obuvi. Určitě ušetříte a přitom koupíte značkový, kvalitní.
Zimní boty za sezonu stříkám několikrát a ještě na to příjde globin.
Impregnace funguje docela dobře. Pouze si musíte vyzkoušet více druhů a rozhodnout se pro tu, která bude vyhovovat.
Pokud jsou to boty za 2000Kč tak není problém na ně používat kvalitnější a dražší impregnační sprej.
Já jezdím na kole, takže impregnuji cyklistické boty, aby při slabém dešti depromokly. Pokud budu jezdit celý týden v dešti, tak po týdnu budu muset impregnaci obnovit.
Impregnace se nanáší jako poslední vrstva, takže pokud chcete boty ošetřit nějakým krémem, tak očistit, nakrémovat a nechat krém "vsáknout" a nakonec ošetřit impregnačním sprejem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.