Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zbytečné věci doma - co prodat?

Od: monkey odpovědí: 12 změna:

Rozhodla jsem se, že se zbavím nějakých věcí doma, protože nutně potřebuju pár korun... ale tak nějak nevím, co kromě knížek prodávat, máte nějaké tipy, čeho se doma zbavit? Díky moc ;)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co máte vůbec jiného doma? *frajer*

monkey
hodnocení

Tak chtěla bych znát váš názor, třeba co byste vy prodali a nechybělo vám to :)

sebod*
28.11.10 14:46

manžel *smich*

macicek*

Tak ten by možná nestál ani za zlámanou grešli.

lm®

sebod *haha*

Jen jestli by nabídka tohoto zboží zvysoka nepřekračovala poptávku.*tuc*

mil®
hodnocení

0x

Mám doma spoustu zbytečných věcí, ale právě ty, mi dělají domov. Nevím co bych prodal. Knížky? Obrázky? Elektroniku? Auto? Kolo? Nevím.

pt®

Zkuste prodat třeba oblečení, které Vám už není /málé, velké/, to co stále překládáte z místa na místo /např. dekorace/, tak zřejmě už také více překáží, co Vám už nedělá radost, anebo leží vespod skříně. - stařenka

hodnocení

0x

Jednou jsem se chtěla zbavit knížek, mám jich opravdu hodně, většinou klasiku, v knihovnách dvěma řadami, což je nepřehledné... šla jsem se zeptat do antikvariátu a řekli mi, že mám udělat seznam a se seznamem tam přijít. V seznamu si z asi 40 položek vybrali 5, což byly většinou knížky, které jsem kdysi od někoho dostala - styl Jackie Collins a podobné, a za ty mi nabídli po 5 - 10 Kč. Ostatní (Dickens, Remarque, Francis, Hailey, Scortia - Robinson, Simmel...) nechtěli. Podotýkám, že moje knihy jsou jako nové. Když si vzpomenu na tu práci se seznamem, kolik mi to vzalo času, a na ten nepatrný výsledek... *zed* Obávám se, že prodejem knížek nezbohatnete.

Nemáte doma něco, co by se dalo prodat ve starožitnictví? Hodiny, fotoaparát, sklo, porcelán, stříbrné nádobí...

lm®

Oblečení po sobě,po dětech,nepoužívaná elektronika,dekorace do bytu,které jsou schované někde v koutě,nepotřebný nábytek...rozhlédněte se kolem sebe,hned bude jasněji.

Já prodala na aukru bazén po dětech,koberec,synův mobil,když chtěl modernější...*ee* .Jsme to nepotřebovali a doma to jen překáželo.Jinému se to naopak hodí a Vám se hodí peníze.;)

5o

S knihami máte naprostou pravdu,též jsme vyráběli seznam,bylo toho trochu více,cca tisíc kusu.Vybrali také jen několik,cena 5-lO Kč za kus. Totéž je dnes i se starožitnostmi.Mám hmoždíře,hodinky i velmi starý porcelánový servis,ale v dnešní době krize je to prý neprodejné,tak nevím...

jolana10
hodnocení

0x

já dobře prodala obyčejná pexesa, vyrábím věci a prodávám je

buss
hodnocení

0x

No my nevíme, co doma máte, co je pro vás zbytné, dá se nabídnout vše až do vyčištění bytu. Soupis a šup na inzerci zdarma. I specializované weby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]