Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Euforie - povznesená nálada

Od: kvetinac odpovědí: 6 změna:

Zdravím. Občas mám takové zvláštní návaly euforie, které přijdou zničehonic. Mám ze všeho strašnou radost a chuť dělat hromadu věcí, ale můj mozek funguje tak rychle, že se nedokážu soustředit na jednu věc pořádně. Přátelé mi doporučovali psychologa, ale já se léčit nechci, je to velmi příjemné. Máte podobné zkušenosti?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

waltr1*
hodnocení

0x

NESNUPEJ TEN KOKS A BUDES V KLIDU jinak je to puberta a ta prejde

kvetinac
hodnocení

Puberta to nejspíš nebude. Je mi 25, pubertou jsem si prošel a kokain taky nešňupu. :D Spíš by mě zajímalo, jestli má někdo taky takové euforické chvíle.

waltr1*

puberta je u nekohu i v triceti je to normalni vyvoj osobnosti a genovych struktur zadna abnormalita pokud nejsi epileptyk

kvetinac
hodnocení

Já vím, co to puberta je, ale nijak to nesouvisí s mými pocity. Ale díky za snahu osvětlení problémů puberty.

waltr1*

hodnocení

0x

Mozek, z nějakého důvodu, začne vylučovat více hormonu štěstí. Většinou to bývá po tělesné aktivitě - cvičení, po sexu. Také pobytem v hodně osvětlené místnosti, po požití určitých potravin, třeba čokolády. ;) Po vstřebání hormonu občas nastává únava, podrážděnost, lítost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]