Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holky se mi stále svěřují - proč?

Od: enabler* odpovědí: 4 změna:

Já nemám ani problém ale spiš mě zajmá proč se mi všechny holky svěřují? asi sem jejich dobrej kamaád ale nechápu proč zrovna ja...svěřujou se mi jak to mají s klukama a že ta je naštvana na tu a ta zase na tu atd...někdy mi to je i líto když se mi nějaká z nich libí chci to s ní zkusit ale potom mi napíše něco jako : Co mám dělat on mě nechce ale já ho miluju :( tak to mě někdy dost mrzí když to zjistím...mě to nevadí že se mi svěřujou ale nevím proč zrovna mě :D klukovi...:D prosím o objasnění děkuju :)

doplněno 27.11.10 13:35:

a jak toho využít že jsme pro ty holky taková poradna...?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi jsi dost dobrý posluchač. A dáváš prostor k tomu, aby se ten druhý/á zamyslel/a. *jasne* A taky tolerantní, že hned nevyskočíš a neplivneš, neodsoudíš. Necháváš to na povídalkovi, ať si to přebere sám. ;) A to je všecko moc dobře. Člověk, když něco vypráví, snaží se být objektivní a pak to i po takovém vyprávění vypadá lépe, než když se tím žral sám. *hej*Ale je ti jasné, že nikde ti nesmí uniknout ani ta nejmenší indisrétnost?! ;)

enabler*
hodnocení

na toto si já dávam velký pozor jelikož mi holky říkají opravdu všechno...

jabraka*

To máš tak,když je člověk jako já 30 let v podniku a mezi samými dívkami,začnou mě brát jako další babu.Neberou si servítky a řeknou intimnosti,které by jinde chlapům nesvěřily.To je úděl a celý život se toho nezbavíš.

JABRAKA

hodnocení

0x

Jak toho využít? Napiš o tom knížku, která se bude prodávat jako med!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]