Nejste přihlášen/a.
Mám menší problém , ještě na konci června bylo to 20 jsem poznala úžasného kluka . Nebylo to přes internet , ani takto . Byl to kamarád mého nejlepšího kamaráda , seznámili jsme se na koupáku . Bavili jsme se , dělali jsme kraviny . Po nějakém čase ( cca týden ) jsem nemyslela na nic jiného než na něj . Každý den se moje myšlenky točili okolo něj . Bála jsem se mu to říct , přece jen jsme se znali krátkou dobu a já nevěděla jak to má on ze své strany . Jeden den na koupáku jsme leželi na dece , já mu ležela na břicho a on dělal kraviny s mou rukou . Najednou mě ale chytil za ruku . Drželi jsme se za ruku . . celá jsem ztuhla nevěděla jsem co mám dělat . Jo tento rok slavím 16 narozeniny a nevěděla jsem co dělat a to už jsem měla spoustu kluků . Držel mně za ruku , hladil mně . . po nějaké době už museli odjet domů , jelikož nebyli z našeho města ale ze Slovenska . Když se můj nejlepší kamarád balil a on mě držel za ruku , vypadalo to že se k ničemu víc nemá , jako by se bál . Tak jsem to udělala já , otořila jsem se k němu obličejem a políbila ho . Naše první pusa a líbání .Ten večer jsem měla divný pocit . . motýlky v břiše . Jen jsem se bála že jsem na něj byla až moc rychlá . Jsem od něj přece jen o rok starší . Na facebooku jsem pak od něj měla zprávu že mně má rád . Ikdyž se známe takovou chvílu . . začali jsme spolu teda chodit . Byli jsme sepolu měsíc a pak mě pozval na stanovačku k nim do dědiny . Jela jsem . . Byli tam další jeho kamarádi poznala jsem je a bylo to fajn , rozuměla jsem si s nimi .Ten večer jsme se spolu poprvé vyspali . Netlačil na mně . . oba dva jsme to chtěli tudíž si myslím že by mělo být vše ok . Další den jsem jela zase domů a potom jsme se dva týdny neviděli . . po nějaké čase jsem ale zjistila že za mýmy zády mě u něj moje nejlepší kamarádka pomlouvá . Jak za jeho zády spím s jinýma , že ho podvádím na diskotékách atd . . Nikdy nezapomenu na ten den . . CIBULA FEST on tam byl . . byla tam i jeho bývalá . Ano měl s ní něco . A to z toho důvodu že mi chtěl oplatit moji nevěru . Jenže . . jsme se rozešli .Vlatsně do teď neznám důvod rozchodu . Ale vím jedno . Zamilovala jsem se do něj víc než jsem chtěla .Všichni moji kamarádi říkají že s tím mám něco dělat že si s ním mám promluvit . A mám i šanci jsme spolu už dva dny v kuse na koupáku a býváme spolu i sami na dece . . jenže mám strach se ho zeptat a snažit se to dát nějak dopořádku jenže ho chci zpátky a vypadá to že i on by mněl zájem jenže asi nechce začít . Mám to zkusit já? Bojím se toho že odmítne a já budu víc na dně jakoo jsem teď , protože si musím přiznat že takto zamilovaná jsem az celých 16 roků nebyla . . Děkuju za odpovědi a za pomoct .
tady vidíte, co dovede pomluva. Možná jste se s ní setkala poprvé, jen si buďte jistá, že to nebylo naposled.
A co se týká deky na koupáku, pak mu přece nemusíte nic povídat. Stačí mlčet, dívat se na něj a párkrát se usmát. Uvidíte, jestli zareaguje nebo ne. Chlapi každého věku totiž nemají zrovna rádi nějaké velké citové výlevy nebo procítěné řeči.
Píšeš, že Ti bude 16 a on je o rok mladší. Pokud jsem to tedy dobře pochopil, teprve mu BUDE 15 let, pozor tedy na platné zákony...
mě bude v září 16 a on slavil v březnu 15 let , takže zákon teď není to co řešíme . Není už pod zákonem , patnáct let už mu bylo .
Aha, to je pozitivní zpráva, omlouvám se za přílišnou opatrnost, takže věkový rozdíl je půl roku, to je zanedbatelné...
doplněno 31.07.13 00:45:...promluv si s ním, a zjistíš, jestli dá na Tebe nebo na pomluvy, podle toho sama usoudíš, jestli váš vztah má budoucnost, nebo jestli o tom vztahu budou rozhodovat názory jiných...
doplněno 31.07.13 00:47:...a hlavně zpočátku nemluv o jeho "nevěře", ztratila bys ho asi navždy...
Podle mne není co dávat dohromady (zneužití kluka pod zákonem po cca 2 týdnech od seznámení není žádným vztahem).
Myslím, že´s na to šla moc hrr...
doplněno 01.08.13 02:21:Napsala´s, že ti bude 16, a on že je o rok mladší (z toho vyplynulo, že mu 15 ještě nebylo).
Neodhadnu, jestli spolu budete nebo ne, ale podle mne nic nezkazíš, když další inciativu přenecháš jemu.
Dnes jsme spolu byli na koupáku i s ostatníma,bylo to takové jako by se mezi náma nic nestalo,chovali jsme se k sobě fakt jako kamarádi. Bojím se že tím že budu chtít řešit to co se mezi náma stalo a když mu naznačím že bych ho chtěla zpět,tak se bojím že on odmítne (nebude chtít) a tak ho ztratím i jako kamaráda a to nechci . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.