Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spustit icq

Od: jaja5 odpovědí: 7 změna:

Ahoj . Mám problém se spuštěním icq, máme v rodině každý svůj účet, všechny jdou bez problémů spustit, ale pokud chci přpnout na můj, nikdy se mi to nepodaří, objeví se hláška, že to mám zkusit opakovat později. Nevíte,čím to může být? Díky předem za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Heslo je správný? Nebylo zadano mnohokrat špatně?

jaja5
hodnocení

heslo se mi při spuštění zadává automaticky, vúbec ho nezadávám, v tom to asi nebude.

al bunda*

Jak víš že ne? Můžeš ho tam mít špatně předepsané - přes kolečka to není vidět. Zkus to dát ručně.
Hezký den.

jaja5
hodnocení

Ty jo, a víš , že to pomohlo, asi si s tím někdo hrál, ráno se optám dětiček. Díky za radu.;)

a hádala by se *smich*

al bunda*

Jo Mave, holky už jsou takové a ani to nemyslí zle.

Já si říkám, jestli si uvědomuje, že když si nechává pamatovat heslo, že jí do její identity může kdokoliv vlézt?

Já ji škádlim...to se holky musej ;)

Nu já bych to nedělal, ale je to rozhodnutí každého...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]