Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název písničky od Boney M

Od: vojtahavel* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, potřeboval bych název písničky od Boney M. U nás to zpívá Helena Vondráčková pod názvem Léto je léto. Díky za odpovědi :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mozna Sun of Jamaica xgmidi.cz/... .

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Sun of Jamaica

jabraka*
hodnocení

0x

Jako staromilec této pop a muzic si dovoluji oponovat.Jmenuje se to sice Sun of Jamayka ale hraje a zpívá skupina Goombay dance bandTady prosím malá ukázečka:

www.youtube.com/watch

JABRAKA

cybermagefroll*
Ano, skupina Goombay dance band vydala písničku Sun of Jamaica na stejnomenné desce v roce 1988. Ovšem deska je kompilací tanečních hitů 80. let. Je to tedy původně písnička skupiny Boney M.
jabraka*

To sice tvrdíš ty,ale prolistoval jsem si celou produkci Boney M od prvních hitů,ale Sun of Jamayca jsem tam nenašelTři desky LP mám doma-teda mixy-na žádném není.Zkontroluj si svoje informace,rád bych věděl rok vydání!

JABRAKA

vojtahavel*
hodnocení

Všem Vám děkuji za odpovědi.

btw: Pravdu má jabraka, když jsem MP3 sháněl, všude byla jen od Goombay Dance, až jsem ji jednou našel pod "stříškou" skupiny Boney M. Takže když je na internetu vícekrát Goombay Dance, tak to bude asi od nich a ne od Boney M.

cybermagefroll*

Je v tom na internetu nějaký zmatek. Zahraniční weby s texty písniček ji jednou přiřazují skupině Boney M a jindy k Goombay Dance Band. Ale pravdou je, že v diskografii Boney M tuhle písničku skutečně nemá. I když na jednom webu jsem našel, že by měla být na albu Boney M - Daddy Cool. Ale asi to bude všechno nějaký velký omyl a pravdu bude mít jabraka. I když osobně jsem měl vždycky za to, že písničku s českým textem Léto je léto zpívala skupina Boney M:

jabraka*

Podnětnou a skvělou diskografii jsem našel přímo pod diskuzí.

JABRAKA www.maiziewilliam/...

suzanna
hodnocení

0x

vola sa sun of jamaica

jabraka*

To Suzanna:

Jsi asi velmi milé děvče,ale měla bys číst i všechny příspěvky.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]