Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych název písničky od Boney M. U nás to zpívá Helena Vondráčková pod názvem Léto je léto. Díky za odpovědi
Jako staromilec této pop a muzic si dovoluji oponovat.Jmenuje se to sice Sun of Jamayka ale hraje a zpívá skupina Goombay dance bandTady prosím malá ukázečka:
JABRAKA
Všem Vám děkuji za odpovědi.
btw: Pravdu má jabraka, když jsem MP3 sháněl, všude byla jen od Goombay Dance, až jsem ji jednou našel pod "stříškou" skupiny Boney M. Takže když je na internetu vícekrát Goombay Dance, tak to bude asi od nich a ne od Boney M.
Je v tom na internetu nějaký zmatek. Zahraniční weby s texty písniček ji jednou přiřazují skupině Boney M a jindy k Goombay Dance Band. Ale pravdou je, že v diskografii Boney M tuhle písničku skutečně nemá. I když na jednom webu jsem našel, že by měla být na albu Boney M - Daddy Cool. Ale asi to bude všechno nějaký velký omyl a pravdu bude mít jabraka. I když osobně jsem měl vždycky za to, že písničku s českým textem Léto je léto zpívala skupina Boney M:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.