Nejste přihlášen/a.
Skutečný příběh : Jeli jsme s rodinou v podnikovém autě na letní prázdninový pobyt na pronajatou chatu do Severních Čech. V autě jel řidič, já s manželkou,naše 5-letá dcerka a děda s babičkou. Když jsme jeli kolem Horoměřic, kde tenkrát probíhala velká výstavba rodinných domků, pravil děda : " Staví se, staví ..." a dcerka - malý mudrlant na to reagovala : " Ale nepostaví, viď dědo! "
Jet podnikovým autem, na podnikovou chatu, za podnikové peníze, s podnikovým řidičem na podnikovou dovolenou?
Čoveče vy už jste v komunismu.
A ne že ne
Na dovolené v kempu s vnoučaty za námi přijeli jejich rodiče. Vnučka - 4 roky chtěla hned něco koupit. Táta se jí ptal: těšila ses na nás, nebo na naše peníze? Odpověď: na obojí )
Vtipné dítě jsem byla i já . Jednoho hezkého dne kdy mi bylo asi 8 let jsem po příchodu ze školy sdělila rodičům, že jeden z mých spolužáků má tři jména a ne dvě jako všichni ostatní. Když se mě zeptali jak se teda jmenuje, tak jsem jim řekla Jiří P... Brablec / to prostřední jméno je hanlivý výraz pro ženský genitál /. Oba se mě s očima navrch hlavy poprskání smíchy ptali jak jsem na to přišla, tak prý jsem jim řekla, že ho tak oslovují ostatní kluci
.
Jeli jsme s tátou, kámošem a jeho tátou na chajdu okolo lesa a ten kámoš najednou "hele táto, jelen" ... "KDE?"
... a za chvíli zase "HELE táto, jelen" ... "já žádnýho nevidím..."
... kámoš kontroloval dopravní značky...
Bratr v první třídě někdy v roce 1952 při povídání o vánocích kontroval: U nás chodí Ježíšek, děda Mráz chodí jen u komunistů... A měl to po celou dobu v kádrovejch materiálech.
Jo, tohle je spíš smutný, to by mělo být spíš v nějakém tématu o současné politické situaci, pro ty, kteří chtějí volit komunisty...
doplněno 15.08.13 19:41: Anzi, možná u Vás, možná se Vám po volbách vrátí Děd Moroz...
... ale u nás doma VŽDYCKY ježil Ježich...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.