Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych prodat několik LP desek po 100 kč za kus, ale prý je to moc.Jaká by mohla být optimální cena.Desky jsou zhruba z roku 1970 - 1980 skoro nepožité v dobré kvalitě, většinou jazz, blues a taky country.Díky
Každá věc má svého kupce. Pokud máš nějaké raritní desky, dají se ještě prodat třeba sběratelům, jinak běžných u nás vydaných desek je v antikvariátech plno a někde už je ani nechtějí. Zkus Aukro. Nejdřív se mrkni, co se tam prodává a za kolik. Nebo inzerci v nějakém časopisu o hudbě. V dnešní době, kdy všechno vychází nově na CD nebo se dá někde stáhnout...
Reálnou cenu zjistíš jedině na Aukru, když je tam vystavíš s počáteční cenou 1,- Kč. Pokud za ně chceš nějakou minimální cenu, vystav je od této ceny. Buď někdo přihodí nebo ne. Já mám pro změnu sbírku knih jedné edice, mám k nim určitý citový vztah, protože jsem je 30 let kupoval a pracně sháněl. Vím, že se už nedostanu k tomu, abych je znovu četl, v rodině k tomu nikdo vztah nemá a tak je občas vystavím na Aukru za určitou minimální cenu o které vím, že to za ni koupí jenom nějaký fanda. Když se jednou prodá, tak budu vědět, že je ve správných rukou a když ne, taky dobře. Ale je to prostě cena, pod kterou nepůjdu.
Ceny jsou smluvní, v podstatě každá věc má svého kupce, jen ho najít (nejen u nás, ale i welt). Dát inzerát že nejvyšší nabídce, ale.. dostane se to ke všem? Takže projet int, pohledat nabídky, udělat seznam a nabídnout, speciál weby, sběratelé by to měli vědět, hledají ..., požadovat nejvyšší nabídku, smlouvat. Počkat, až to jednou bude historicky cenné. Ale tlačí se LP znovu. Mám také nějaké staré věci a hledám i za co se to nabízí ve světě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.