Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si kýchnout

Od: ukchl odpovědí: 14 změna:

Dobrý ráno.

Mám kuriozní dotaz do diskuze *smich* Tenhle víkend když sem ležel s rýmou a kdoví čím vším v posteli jsem si kýchl.

A najednou jsem si uvědomil jak se vlastně člověku neuvěřitelně uleví (obzvlášť pokud má plný nos) když si kýchne.

Neví tu někdo jak si zaručeně kýchnout aniž bych musel čichat k pepři nebo čichacímu tabáku? :-D Jelikož tyto dvě možnosti mi přijdou dosti barbarské...

Díky všem za účast, a za reakce... ;) Krásný den.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

0x

Taktéž dobré ráno, nebo už skoro poledne? ;)

Mně pomáhá prudké světlo (slunce, silná žárovka...), ale kýchnutí už musí být "na spadnutí"

knopka*
hodnocení

0x

Slyšela jsem o šnupacím tabáku *nevi*...

ukchl
hodnocení

Prudké světlo? *smich* Jaký to může mít vliv na kýchnutí... *smich* Ale jdu to zkusit...

rob*

u mě to funguje 100% *frajer*

Mám to přesně tak... mám už i vypěstovaný reflex, že když se mi chce kýchnout, jenom zvednu hlavu - jakoby pohlédnu do slunce; i když je to v místnosti nebo je zataženo, okamžitě kýchnu.

ar*

Robe a inženýrko, mám to naprosto stejné. Myslím, že to kýchnutí přivodí slzení očí od toho světla, Jinak já si musím kýchnout aniž bych si ucpal nos, jednou jsem to zkusil tak jak to někteří dělají a 14 dní jsem slyšel asi tak na 10%*smich*

greenbull*

Přidávám se je to pravda u mě to funguje také, nejvíc sluníčko *slunce*

hodnocení

0x

Kdyz ne pepr nebo cichaci tabak, tak pak jedine kychaci prasek*nevi*

hodnocení

0x

Tak kamarád si dal dvě křesla k sobě, rozvalil se, kýchnul a... má invalidku.

buss
hodnocení

0x

Terazky bylo v TV, že se to nemá přehánět, je to škodlivéé!

ukchl
hodnocení

A v čem přesně říkali že je to škodlivé?

Já po tom mám vždy skvělý pocit uvolnění *slunce*

durancea*
hodnocení

0x

Teda snad si nezpůsobíte nějakou zdravotní újmu - ale až budete mít tu "touhu", tak je bezva kypřící prášek do pečiva!

wosho*
hodnocení

0x

Mrknout se do slunce, ale né napřímo, ale jen trochu:)

imsorry*
hodnocení

0x

Ano, pohled do přímého světla pomáhá, ale jenom, když cítíte, že se vám už chce kýchnout a nechcete o to přijít. Pokud se vám zrovna kýchat nechce, tak vám sluníčko asi nepomůže :) Já se polochtám papírovým kapesníkem v nose a je to *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]