Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálniční známka Švýcarsko - kde ji prodat

Od: predseda* odpovědí: 7 změna:

Prosil bych poradit kde se dá prodat nepoužitá dálniční známka pro Švýcarsko na letošní rok ( včetně účtu na 40 šv. franků).

Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Podal bych si inzerát nebo zkusil nějakou internetovou aukci.

hodnocení

0x

Vsechno se da prodat pokud se najde kupec.

horší bude vědět jak takového člověka najít, asi všichni jedou do Švýcarska a koupí si ji tam. Koho napadne ji kupovat už v CZ?

cybermagefroll*
Co jsem letmo koukl přes vyhledávač, tak na inzertních webech je po ní i poptávka. Podle mě, by nebyl až takový problém, ji za rozumnou cenu prodat.

hele2005
hodnocení

0x

Pokud ji ještě máte a prodal by jste ji za 420 korun, přesněji poslal-li by ste ji dobírkou, tak se mi ozvěte na email. Díky

hele2005

A ten email hele2005@volny.cz

lenicka777

Dobry den, pouzitou dalnicni znamku mam a poslu na dobirku za cenu, kterou uvadite. Pokud budete chtit, tak predem i foto mailem - je zachovala. Moravcova

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]