Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak požádat o fotku

Od: phoenixairplane odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer všem rádců,

přes léto jsem si našel nový "koníček" žádám slečny jestli by se semnou vyfotili. Zkusil jsem to 15x a 12x jsem uspěl, mám na to svoji speciální techniku ale myslím že by to chtělo něco novýho co by slečnu zároveň okouzlilo?

Nevíte o něčem?

Předem díky za odpovědi a hezký večer!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ta technika asi moc nefunguje. Zkus nějakou jinou techniku.

phoenixairplane
hodnocení

12 z 15 se semnou vyfotili což beru jako úspěch když jsem to dělal poprvé a za jeden den ale jak říkám, chce to něco nového, nebo nakombinuji starý s něčím novým.

ria*
hodnocení

0x

Já bych teda nezabrala na žádnou techniku:).. ale co např "Slečno věnujete mi úsměv do sbírky"? : )

Prý aby byla odpověď pozitivní, nesmí otázka začínat na "NE" např. "Nechcete se semnou vyfotit?" na to je hnedka jasná odpověď "nechci" :D..

Hodně štěstí v tomto zvláštním projektu ;)

phoenixairplane
hodnocení

Super, tohle je skvělý.

Díky Rio

ladinpraha*
hodnocení

0x

Každou slečnu okouzlí honorář za fotografie.

K čemu jsou fotografie, se kterými se nemůžeš nikde pochlubit. Nebo snad s každou obětí sepisuješ smlouvu?

phoenixairplane
hodnocení

Žádný honorář ani chlubení, pouze na památku :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]