Nejste přihlášen/a.
Dobry den
viete mi poradit, som zakaznikom O2CZ uz dva roky, a asi 2 mesiace mi O2 TV uctuje vypozicane platene filmy z O2 Videoteky, pritom v tom case, ked mali byt objednane, bola som sama doma a mala som vypnutu televiziu, nie z elektriky ale vypnute na setriacom rezime. Internet mam tiez od O2 CZ. Ked som prvykrat podala reklamaciu, odpovedali mi pisomne, ze ju neuznavaju, lebo je to tvrdenie proti tvrdeniu a hesla si zakaznik nastavuje sam preto, aby mu nik iny filmy neobjednaval. Ja som do vyjadrenia reklamacie nemala ani tusenie ake je tam heslo, pretoze ma to nikdy nezaujimalo. Ak som chcela pozriet film, pozrela som si ho online na internete. Tak som podala pisomne odvolanie, ze nesuhlasim s ich setrenim a vyjadrenim na reklamaciu a ziadam o opatovne presetrenie a zaroven som volala technicke oddelenie a nastavila som si nove heslo, ktore viem len ja. Ake bolo moje prekvapenie, ked dalsi mesiac - ale so spatnou platnostou som opat platila za vypozicanie dalsieho filmu, pre istotu o 20kc drahsi, len operator mi nevedel povedat datum a cas kedy som si ho mala zapujcit a pozriet, a nikde ani v prehlade mojej spotreby na TV a Samoobsluhy som tuto informaciu nenasla, ked som ich upozornovala telefonicky, ze budem i tuto vec reklamovat, bola som upovedomena, ze nemam narok na reklamaciu a i tak to bude tvrdenie proti tvrdeniu.
To vsetko sa zacalo diat hned po tom, ako Cesky Telekomunikacny urad na moj podnet presetroval O2 CZ za klamlivu reklamu, za co sa mi O2 CZ len ospravedlnilo.
Prosim poradte ako mam postupovat voci O2 CZ, aj staznosti som poslala aj reklamacie, na staznost ani po 2 mesiacoch nemam odpoved, vsetko pisomnou formou.
Uz mi potom ostava len jedina moznost, zaplatit za 7 mesiacov storno poplatok pri predcasnom vypovedani sluzby, co za TV cini cca 2500kc aby som konecne mala pokoj a neplatila za to, co si ja nepoziciam a nemala to ako dokazat.
Dakujem.
Svetlana
Pak, ale si neregistrujte O2 služby. Prostě hruběji zavolejte na O2 linku, že nesouhlasíte s vyúčtováním a pokud to bude přetrvávat odstoupíte od služeb a uvidíte. Mě od určitého telefonátu vždy podobné firmy jdou vždy na ruku. Ono se moc zapomíná, že zákazník je PÁN a ne platící poskok v koutě.
Pěkný den Světlano,
mrzí mě vaše zkušenost. Velice rád se podívám blíže na vaší reklamaci. V případě zájmu mě kontaktujte pomocí následujícího odkazu: http://bit.ly/y3Py1L. V aplikaci uveďte identifikační číslo přípojky a taktéž kontaktní telefon.
zial, nepodarilo sa mi priamo Vas kontaktovat, odpovedal mi iny guru len v tom, ze to posunul na specializovane oddelenie, a zrazu sa mi za obdobie 1.7.-31.7.2013 objavil uplne iny film v cene za 99kc pritom fakturovane mam 120kc, ako som dostala informaciu telefonicky cez operatora dna 11.8.2013 v case o 10:57h, ten ma informoval, ze to bol film Big Lebovsky. Tak ja uz vobec neviem kde je pravda, ked stale podla O2 reklamacneho nie na mojej strane.
Este uvidim, co budem mat buduci mesiac naratane vo fakture, ale rozhodla som sa o vypovedanie zmluvy O2TV a prechod k inemu dodavatelovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.