Nejste přihlášen/a.
Aoh, mám dotaz. Máte někdo zkušenost s AFS (www.afs.cz)? Je mi 15 let a chtěla bych se stát dobrovolnicí v zahraničí nebo výměnný pobyt. Jak je to prosímvás např. s tím výměnným pobytem? Pošlu přihlášku, přijdou mi na email nějaké informace a kdybych chtěla na ten výměnný pobyt, kolik by to tak stálo? Pohybuje se cena v desetitisícech?
Děkuju moc!
správně jsi udala www.afs.cz , tam jsem našel i stránku afs.cz/... a je tam adresa na
koordinátorku organizačního rozvoje:
Hana Štráfeldová
hana.strafeldova@/...
tel.: 222 317 138
mobil: 731 576 097
myslím, že pokud budeš směrovat dotaz přímo na ní, dozvíš se odpověď na tvoje otázky přímo od informovaného a aktuálního zdroje...
tady na poradně mohou mít informace někteří dobrovolníci, co už mají zkušenosti, ale už třeba nepoznají aktuální situaci a podmínky se mohou stále měnit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.