Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Solidní půjčka

Od: macek* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer jsem na mateřské a chtěla bych si půjčit 150000 kč můžete mi prosím někoho solidního doporučit abych neplatila poplatky předem a peníze opravdu získala kvůli tomu že jsem na mateřské mi v bance půjčit nechcou děkuji

doplněno 13.11.10 18:34:

Chtěla si něco poplatit a celkově potřebuji 150000-200000 kč chtěla bych někoho solidního s kym bych sepsala žádost a hned dostala peníze chtěla bych to na splátky,např na 4 roky

doplněno 13.11.10 19:26:

Četla jsem že mi můžou půjčit tyto peníze na směnku je to pravda děkuji

doplněno 14.11.10 19:22:

Jsem ochotná slácet 3000 kč pokud by mi někdo poskytl i 60000 budu ráda děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Můj názor je, že neexistuje solidní (výhodná) NEBANKOVNÍ půjčka. Na co peníze potřebujete? Možná by se dal využít spotřebitelský ÚČELOVÝ úvěr, ten Vám dají snáz, než neúčelovou půjčku.

radi*
hodnocení

0x

V nebankovním sektoru, jste-li na mateřské a nemáte-li bonitního ručitele, nedostanete více než 15-30.000 Kč bez zástavy nemovitosti. A většinou vše splatit do 1 roku. Kdo vám něco takového slíbí a bude chtít jakýkoliv poplartek, je podvodník a nic nedostanete... zabývám se tím dnes a denně a vím o čem píšu.

doctor
hodnocení

0x

Promiň ale z čeho to chceš jako platit? Nebo to byl vtip? 150 000 splácet z mateřský :) To si myslíš splácet jako 30 let, nebo co?

Ještě jsi zapomněla napsat, že si představuješ splátky tak do 1000,- Kč měsícně ... proboha lidi začněte myslet! V bance moc dobře vědí co dělají, spočítej s ikolik bys splácela měsíčně třeba jenom při úroku 12%...to prostě nemůžeš nikdy zaplatit.

Ještě jednou se omlouvám, je to můj názor.

Jinak NIKDO SOLIDNÍ TI NEPŮJČÍ! A pokud se nějde někdo, kdo to půjčí, nebude to 150 ale tak max 15 tisíc a nebude to na 12% úrok ale na min.124% úrok, takže si radši ani nepůjčuj, jinak budeš mít v příštích deseti letech co splácet.

bankovniurednik
hodnocení

0x

Co si představujete pod pojmem solidní půjčka? Kolik jste schopna splácet?

buss
hodnocení

0x

Ach ty naivní názory.. a čím tak ručit za ty prachy? Ale jistě se někdo najde, za ručení nemovitostí a s největší pravděpodobností téměř hraničící s jistotou je nemovitost věřitele. A levně. Pokud ovšem nejsou jiné příjmy.

libordosek
hodnocení

0x

Kolik jste ochotna měsíčně splácet?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]