Nejste přihlášen/a.
Nechci tady psat romany, takze strucne. Jsem bez prace, bez penez, vsechno me sere. Normalni praci sehnat nemuzu na brigadu za pul sta na hodinu nepujdu delat kravu. Jedina moznost je do bordelu ale ta mi taky nepripada nic extra, vlastne nechci delat kurvu. Rodice me serou na nejvysi miru, ale jit do rite nemuzu, pac sem bez penez. Vidim jediny vychodisko v sebevrazde... Uz me to opravdu vescko m*da! Poradte, co delat...
Tak s tímhto názorem a přístupem si to fakt hoď.Bude o krávu míň.Tobě není rady ani pomoci.Dnes je bez práce hodně lidí.A hodně lidí pracuje jen brigádně,protože mají rodiny a děti a hypotéky a mraky složenek...Rodičům buď vděčná,že tě nechají sedět doma na zadku zadarmo.Kdybys peníze potřebovala a nebyla líná,vzala bys i tu brigádu...Tebe bych teda chtěla mít doma...
tak jakej mam mit nazor a pristup v tehle situaci? kdyz me vsude akorat poslou do p*dele kdyz se jdu ptat na praci tak uz na to radsi kaslu...
Díky.Mě zkrátka tyhle mladý zvedají ze židle...myslí si,že jim budou padat milióny do klína,aniž by hnuly prstem..Tak se někteří flákají doma...taky proč ne,když je rodiče živí,že...
Nechtěl jsem tady nic psat ale už se neudržim. O těhle typech zpívá Rytmus v jednom ze svých největších hitů (
P.S. kdyby to šlo, hned bych ti za ten tvůj první příspěvek dal bodíka
doplněno 13.11.10 17:29:to:mujnicknenidulezity kdybych nebyl křesťan a znal tě tak bych ti snad otevřel okno, nebo dovezl k vlaku nebo macoše (k metru a nuseláku ne, páč nejsu pražák)
doplněno 13.11.10 17:35:( varování jen částečně cenzurované ) a ještě jedno doplnění (chci mít čistý svědomí) hele je ti kolem dvaceti, tak se sebou do prdele něco dělej, v první řadě změň svůj slovník (půlsto na hodinu co to omg je?) potom vem tu zkur***ou brigádu za pade na hodinu. HOWGH
doplněno 13.11.10 17:40:A úplně poslední doplnění, jsi dost mladá, času na změnu máš furt relativně hodně a sebevražda není řešení, pokud se ti povede trochu se osamostatnit máš napůl vyhráno
doplněno 13.11.10 19:09:Sorry ale toto ještě musim napsat jako doplnění. nemysli si že si tě hodim na svědomí, já ho budu mít čistý
lenape, a co si myslí podle tebe politici? Ty maj peněz kolik chtěj. Když si chcou pořídit na novým zélandu barák tak udělaj státní maturity za miliardy (odtud se ztráceji peníze). A to všechnop na úkor nás. Takhle to maj politici zařízený.
AHOJ mno asi takhle s nasima jsem to nemel lehke taky odesel jsem v 18 darilose mi prace byla je a bude penez bylo dost najednou me nechala pritelkyne po 4 letech dotoho me v praci podelali o 40000 a odesel jsem taky jsem myslel nato nwejhorši ale pak jsem si rek život je kratkej a nekdy drsnej ale co zvedl jsem se a bojuju dal bez rodiny bez pritelkyne jen sam za sebe
Bejt bez (práce) peněz (pokud tedy nejsi ROM alias cigán) je jako kdyby si ztroskotala na opuštěném ostově. Jedním z faktoru jestli přežíješ je zda-li si řekneš - ted dokážu co ve mě je nebo jsemmrtvá / ý.
...Já bych taky nejraději nebyl.
Cikanka nejsem, ale co ve me je? Nic, rekla bych. Jediny v cem vynikam je muj vzhled, ale za ten jak jsem bohuzel zjistila si nic nekoupim
Chudinko malinká ukřivděná! Jestli hledáš práci a takovým přístupem a slovníkem, který předvádíš tady, tak se vůbec nedivím, že tě všude pošlou tam, kam říkáš. To, že nepůjdeš dělat za 50,- Kč/hod., to prohlašují jenom líní lemplové, kteří v sobě nemají vůbec žádnou zodpovědnost. Ty víš houby, co je to být bez práce a bez peněz, mít zodpovědnost za rodinu a muset každý měsíc zaplatit spoustu poplatků. Takovéhle lidi já nesnáším, protože vím, jaké problémy přinášejí svému nejbližšímu okolí.
no co dělat ..? Pry je učinný konopný motouz, přijde asi nejlevněji. Jinak na koupi Glocka asi nedostaneš povolení, tak je ještě pak levný let kolem panelákových oken, ale lepší je to kolem 3 hodin v noci, je to romantické a dole se nikdo nepotlouká, kdo by Ti do toho kecal. JInak jsem slyšel o borcovi co se rozběhl proti vápenci, nad hlubokou tůni, ale je dobré si udělat bod na té vápenné stěně, abys nabrala piruletku do té tůně. Ježiš Ty máš život, já už neměl čas se vydat do přírody k vodě ani nepamatuji. Papa .. ( pojď ke mě, volá smajlík, už tu na Tebe čekáme .. )
"elbarto", ale když někdo kradl z hladu, nebyly téměř žádné sankce. Proto židé pamatovali na nemajetné a každý hospodář nechával na poli spoustu klasů, aby si je potřební, mohli nechali pro sebe. -stařenka
doplněno 13.11.10 20:13:Tazatelko, nesahejte si na život, vemte práci, která je nyní, později si najdete lepší, určitě. - stařenka
To je trošku nkruté. Tím bylo myšleno, že si má každý jídlo zasloužit ale v době kdy lidi práci sehnat nemůžou i když chtějí a já takové znám je to rčení nevhodné.
Zkoušela jsi už nějaké drogy? Nebo alkohol? V bezvýchodné situaci je opravdu asi nejvýhodnější varianta se zabít, pokud si ani nedokážeš najít chlapa, který by tě živil. Každopádně práce je všude okolo, každý si práci najde, když chce. Ovšem pokud je někomu málo peněz málo, pak musí v sobě najít skryté vlohy a ukázat svoje vědomosti, aby mu bylo přidáno.
Patrně jste velmi mladá, co máte za vzdělání a kolik praxe? Pro vás žijící u rodičů je 50 na hodinu slušné, co má říkat spousta 50ti letých chlapů bez práce nebo pracujících za minimální mzdu. To by patrně došel provaz a na všech stromech někdo visel. Pokud se domníváte, že dělat šlapku zvládnete dovolím si podotknout, že ty dobře placené umí dva jazyky a vyjadřují se slušně. Rozhodně to není o tom jak moc dovedete roztáhnout nohy. Já bych začala tím, že vypiluju slovník a pak se slušně oblékla a šla někam žádat o práci. Sedíte u počítače a kolik jste už odeslala životopisů? Po kapitalismu jste plakali ale málo kdo z vás tušil co to vůbec je. Máte možnost podnikat co chcete víc. A šikovných podnikatelů (ne zlodějů) je tu stále nedostatek. Sebevražda to je to nejsnadnější a nejhloupější co se dá udělat.
to se vám nedivím... oni většinou odsuzují lidi kteří vydělávají měsíčně 20000 ale už hromadu z nich vidím jak by šli pracovat třeba za 7000... nebo jak si většina myslí že práci sehnat je lehký a ano člověk by bral jakoukoliv práci ale proč na úřadě práce nabídnou jen práci vhodnou k vzdělání uchazeče? Když ten uchazeč o zaměstnání by bral třeba i práci na kterou nemusí mít vzdělání žádný? Ale oni mu jí nedaj protože řeknou že třeba s maturitou nebude dělat uklizečku? Nebo myslíte že po ukončenní školy si vezmou radši někoho zkušenýho s praxí nebo někoho po škole?
... a kde dostane člověk hned na začátku 20litrů? Ke slušnému místu a výplatě je nutné se taky propracovat, získat praxi, zkušenosti a vzdělání. Za starých časů se tomu říkalo začít od píky. Ale to dnes (někteří) mladí (i staří) nedokážou pochopit.
janourecek,vy buď berete těch 20 000,nebo jste taky bez práce...Věřte,že by se našel člověk,který by za těch 7000 kč dělat šel.Já bych "mujnicknenídulezity" nezaměstnala ani zadarmo.To,že vyniká vhledem je sakra málo,když otevře pusu a je jak kanál...vzhled je výhoda,ale k tomu je potřeba přidat chování,vzdělávání se ...Když je doma tak nespokojená,rodiče ji serou (tvrdí ona),tak ať se frajerka zbalí a jde do většího města,do ciziny...ať ukáže jak je soběstačná,jak zvládne platit podnájem,živit se.může vzít dvě práce(brigády).Znám lidi,co mají dvě zaměsnaní...ono se to pane nadává a stěžuje z teplého gauče,když ji rodiče,co ji tak serou živí...mujnickneniduležity buď ráda,že tě ještě nevyrazili.Takový jako ty miluju.V životě nic nedokázali,ale nadávat a odsuzovat to jo.
to neříkám že by se nenašel člověk který by za tich 7000kč dělal... když bych neměla jinou možnost tak bych za tich 7000 taky dělala. ve svým prvním zaměstnání jsem měla 15000 čistého a byla jsem velmi spokojená sice jsem měla hodně přesčasů ale peníze jsem vydělala jenže využili mě jen po dobu dovolených a pak jsem ve zkušebce letěla, ale bylo to taky tím že si nenechám nic líbit. Od té doby jsem měla ještě 2 práce z toho jednu brigádně které nestáli za nic a z toho co jsem vydělala jsem většinu projezdila do zaměstnání. Tedkom jsem měla štěstí a přijali mě na benzinku... jenže tam jsem byla jednu noční a vzhledem k zdravotnímu stavu jsem šla po dnu v práci marodit, marodím skoro druhý měsíc takže očekávám že mě brzy vyhodí... k svýmu oboru práci sehnat nemůžu... a když chci dělat práci která mýmu oboru neodpovídá tak mi řeknou že bych s maturitou snad například nedělala uklízečku... ale to že bych jí dělala ráda abych měla práci to už nikoho nezajímá a řeknou mi at si hledám práci odpovídající svýmu vzdělání. Jenže když jsem šla na práci která odpovídá mýmu vzdělání tak tam mě zase nevezmou kvůli tomu že jsem ženská... je to s prácí na ho... a musí se brát to co je, jenže když jdu na úřad práce tak se mi nesnaží ani nic nabídnout a řeknou mi že nic není. Tak jenom pořád posílání životopisů z inzerátů... třeba se někdy usměje štěstí a chytnu nákou pořádnou práci která mě bude bavit.
Na úřadě práce práce opravdu podřadné zaměstnání nenabídnou, protože je to zcela zbytečné. Příklad z praxe - jako Bc. jsem se hlásila na místo pro absolventy praktické a základní školy, tedy bez vzdělání. Sice za minimální mzdu, ale blízko bydliště, nenáročná práce, bez problému časově skloubitelná s péčí o děti. Jenže mě nechtěli! - s takovým vzdělání jim tam přece nevydržím a je to pro mě nedůstojné (a doslova mi řekli - že nebudou riskovat, že jim po zaučení uteču). Takže už mnoho měsíců jsem nezaměstnaná. Říkám tomu diskriminace z důvodu vysokého vzdělání. Podřadné místo tedy nedostanu a na odpovídající pozici vezmou vždy spíše muže s praxí, než ženu bez praxe a s malými dětmi. To si jako taky mám vzít provaz a jít se zastřelit do rybníka? Kdyby tak uvažovali všichni nezaměstnaí, tak by mohli zrušit úřady práce, no ne?
To co Vy jsem zažila taky. V 45 letech zrušili moji pozici a ocitla jsem se na pracáku. Přes 20let praxe, VŠ, pracovat jsem chtěla a blbá nejsem. Přesto jsem práci hledala rok. Na hodně místech mi řekli, že tu práci bych zvládla v pohodě, ale že bych jim utekla, protože jsem "převzdělaná". Úřad práce mě za rok poslal na jediné místo - kontinuální inventury na prodejně v Albertu. Sama jsem obešla spousty výběrových řízení a absolvovala spousty pohovorů, než jsem našla místo (středoškolské), kde nikomu moje VŠ nevadí (a ani mně nevadí, že dělám na referentské pozici).
v tomto máte stoprocentní pravdu. Ale já bych klidně dělala i tu podřadnější práci když jiná není
Tak když jsi pěkná, přidej k tomu trochu milého chování, fakt zkus na sobě pracovat a třeba Tě při pohovoru o práci někam vezmou. Snaž se ke vzhledu připojit úsměv a uvisíš, že bude líp. A asi by Ti fakt pomohlo zamyslet se nad sebou, nebýt buranka s tímhle slovníkem a názorem na život - otevře se ti pak mnoho možností, jako sympaťačka najdeš fajn kluka spíš než s tímhle projevem. Postav se pořádně na vlastní nohy - makej na sobě zevnitř a ono se to jednou obrátí v plus. A začni u rodičů - úsměv a pomoc, děvče (ať se nenudíš i uděláš radost jim i sobě)!
HOJ
Vílo, Ty ses naprosto ztratila! Vstát a podívat se do zrcadla je jeden z prvních kroků. Vidět svou tvář, vidět co vzniklo za těch pár let a jak se to formulovalo. Zamyslet se nad tím, kolik obtěžkává mysl a kolik radosti zbývá. Začít od toho, že se člověk začne mít rád. Brigáda za 100,-? Dělat prostitutku? Už si s nějakou z nich mluvila? Mají peníze, ale v hlavě si nosí celou nálož životních zkušeností, které nelze smazat ani hodit za hlavu. Na takové brigádě někoho potkáš a on Ti třeba padne do oka. Nebo se dostaneš k něčemu zajímavějšímu, ale je to cesta, je to krok a cílem je právě ta cesta. Ať je jakákoliv a Ty ses cítila jako šerpa co zdolává himaláje, život je to co stojí za to. Největší dary jsou zadarmo, jen otevřít srdce, oči a mysl čistou.
Zdraví WOSHO
doplněno 30.11.10 15:35:,,formulovalo" rovná se formovalo
Hele, lidi, tohle nikam nevede. Tahle stránka byla vytvořená k tomu, abysme mohli poradit lidem, co to potřebujou. Nadávat jim není fér. Už to, že sem vúbec něco napsala, je podle mě projevem aspoň slabé odvahy a skryté touhy žít, i když už nevidíte východisko. Takhle jí k tý sebevraždě akorát tak donutíte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.