Nejste přihlášen/a.
Docela často stopuju na ulici auta když někam jedu. Chci se zeptat(kdo to znáte), jaká jsou pravidla stopování, aby mi co nejdřív nějaké auto zastavilo.Jestli je dobré stopovat na dálnici nebo spíš ve městě, nebo za městem...když stopuju tak mi někteří v autě nezastaví ale ukážou mi někdy rukou že mám jít kousek dál..nebo třeba kousek zpátky...a já pak nevím kde je nejlepší se postavit a stopovat. Děkuji za rady..
Stejná otázka podruhé. Proč? Najdi si původní diskusi.
Když se registruješ, budeš to mít jednodušší.
Sice jdu s tímhle po funuse ale nejlíp se mi stopovalo ve vojenský uniformě když jsem byl na vojně.To že ti něco ukazujou nebude asi to že máš jí dál nebo blíž-spíš ukazujou třeba že za chvíli zastavuje.
Jo uniformas na to nebyla spatna. Dneska je jina doba, co uniforma to furtak
Obcas se mi hodil i kotoucek v ruce. TIRaci a zkuseni vedi
I já bych chtěl vědět více o zmíněném kotoučku. Ještě jsem stopaře s kolečkem nevezl... ba ani neviděl.
Chlapi! Výše zmíněný kotouček z tachografu používají zejm. profes.řidiči když jsou v roli stopařů jako výraz sounáležitosti s cechem profes.řidičů, ve smyslu já jsem také jeden z vás - jednou ty mě, pak zase já tebe, bohužel kotouček má teď každý moula, takže to poněkud pozbývá významu a symboliky, je to jako když za komančů policajti vozili za zadním sklem soukr.aut policejní čepici, to byl symbol, že jsou povoláním benga a aby jim kolegové nedávali pokuty, třeba za špatné stání apod. ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.