Nejste přihlášen/a.
Jak mám najít svůj životní sen? Podle čeho ho mám hledat? Nikdy jsem žádný neměla a cítím takové...prázdno, vím žemi ten sen chybí.
Na co potřebuješ sen? To má být jako životní cíl, kterého dosáhnout můžeš, nebo opravdu jen sen - únik od reality? V prvním případě bych si dávala řadu postupných cílů a radovala se při jejich dosažení, v druhém případě Ti pomůže třeba dobrá kniha ( knihy). Když se naučíš vcítit do děje, můžeš být čím si zamaneš, každou chvíli někým jiným a někde jinde.
Najít svůj sen není vůbec tak lehké, jak se na první pohled zdá. Záleží ale na tom proč hledám svůj sen.
1.Jestli pociťuji v životě prázdnotu,nemám cíl, nevím co chci...
2. nebo potřebuji najít svůj sen jako motivaci k vyvinutí úsilí něčeho dosáhnout?
Je to najít to svoje proč,když vím proč pak už hledám jak. Je na to spousta knih "Jak najít svůj sen."
"evami", to se občas přihodí každému, když dosáhl toho, co chtěl a snaží se jít dál. I když píšeš, že jsi žádný sen nikdy neměla, tak tomu tak není. Vem si to od malinka, měla jsi, jako dítě nějaké přání a rodiče ti jej splnili, třeba novou hračku. I takové maličkosti, jsou splněné sny. Čím člověk dospívá, tak se mění i jeho sny. Neznám tvůj věk, ani tvé záliby, ani tvou povahu. Patronka ti taky dala radu, a myslím, že v těch knížkách prožiješ mnoho snů. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.