Nejste přihlášen/a.
ahoj vsem priznivcum techto stranek!vzdy tu najdu velmi dobrou pomoc,proto nevaham a obracim se sem!prosim ctete bedlive a vzijte se,at pochopite muj problem
zde muj pribeh!fakta zadna fikce!PROSIM O POMOC
ve 12letech jsem se ja,bratr a matka pristehovaly z liberce sem do zatce-do rodineho domku k panu,ktery se stal mym nevlastnim otcem.v domku bydlela i jeho maminka a tatinek(nevlastni babi a deda) a malem bych zapomela,ten nevlastni otec mel syna o rok mladsi jak ja.takze jsme tvorily velkou rodinu!jenze po par letech se rodice zacaly hadat a bit a doslo na rozvod.aby moje maminka nedostala nic,tak dum byl prepsan na syna nevlastniho otce.za cas babi a deda zemrely.v domku jsme zustaly jen ja s nove narozenym miminkem a maminka a jeho syn co dum zdedil.nevlastni otec se odstehoval za jinou.bohuzel za maminky peci o jeho syna se z nej vyklubal peknej hajzl policajt.z domu nas vystehoval,jakozto majitel mel narok a sehnal i nejake papiry.no ja byla uz psych tak na dne,ze vsech urazek atd,ze jsem to vzdala a odstehovala se do obrovske bidy,ale to uz nebudu rozvadet.maminka casem tez!trvale bydliste mi v domecku zustalo.momentalne ziju ve meste,mam praci,dcera vyrostla,bydlime ale v pronajmu.bez trvaleho bydliste!bohuzel je to jiny okres nez sme bydlely,takze i socialku mam na sve trvale adrese.jenze tam nejezdim,postu asi vyhazuji,o to by neslo,mam vsude nahlasenou kontaktni.JDE MI JEN O SPRAVEDLNOST A ZAZEMI S TRVALIM BYDLISTEM!jake mam pravo,proc si to mohl jeho syn dovolit,na co mam narok?vzdyt by mi musel koupit byt nebo jak?co mam delat prosim.je policajt,vi co vsechno obejit,ja jsem bezradna,nemam zadnou moc proti nemu.PROSIM O RADY ZDE!CHCI BYDLET TRVALE A HLAVNE MA DCERKA!JE TO UZ CCA10 LET,CO UZ NEZIJU V DOMECKU!
Ústava říká: VLASTNICTVÍ JE NEDOTKNUTELNÉ. Bohužel, Váš nevlastní bratr měl právo Vás vyhodit a také nemá podle mě žádnou povinnost Vám zařídit nové bydlení.
Nechápu, proč nemůžete mít v pronájmu zřízené trvalé bydliště? Pokud Vám vadí, že Vám vyhazují (zřejmě) poštu, lze na poště zařídit tzv. dosílku, a dosílat všechnu poštu na novou (kontaktní) adresu. Trvalé bydliště není nic jiného, než adresa, kde Vás může kontaktovat státní správa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.