Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babský recept na bolest v krku

Od: hhflu odpovědí: 11 změna:

Dobrý den zítra mám jet k vodě a začalo mě bolet v krku, nic víc, nebolí mě hlava ani nemám teplotu, ale jen mě bolí v krku a zítra jedem stanovat k vodě, nikomu jsem to nerekla bojím se že kdybych to ekla mamce, tak mě nechá doma, neznáte nějaký babský recept? :( děkuji moc ...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

carsten*
hodnocení

0x

kloktat slanou vodu

rter
hodnocení

děkuju zkusím

rter
hodnocení

nepomáhá, už jsem skusila snad všechno jox,kloktání,strepsil ... :((((

jh*
hodnocení

0x

Vitamín C, celé balení spotřebovat během dvou dnů. Člověk se jím nepředávkuje. Jen to nedělat často během roku.

rter
hodnocení

můžu i v těch šumících tabletách? :))

jh*

Pomůžou taky

hodnocení

0x
Stava ze dvou az tri citronu-nalit do vody a vypit 3x denne.Bolest v krku odstrani/zanet/.
rter
hodnocení

děkuji zkusím vše :)

hodnocení

0x

v provopáčátku mi pomáhá snist na posezení celý nanukový dort! a pkd déle tak studený zábal na krk na noc!

joudic*
hodnocení

0x

tantum verde forte z lekarny a poradne prostrikavat, nicmene jinak to muze tak jako tak skoncit do druheho dne i takovou hnisavou anginou, ze nepolknes bez ukrutne bolesti ani sliny a vyzvracis i vodu, tak si uzij kdyztak stanovani :)
Anginama jsem casto trpival a vzdycky v lete, od te doby co kourim a chlastam, tak nic uz 10 let :D

lidus*
hodnocení

0x

První dny zmrzlina nebo pít ledovou tříšť, pokud to neodezní tak u nás pak nastoupí slivovice-nejlíp na špejli s vatou a na mandličky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]