Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes jsem si ráno všiml podivných malinkatých červených pupínků na žaludu a pár jich je na vnitřní straně předkožky, nikdy jsem si tohohle na svém penisu nevšiml a vůbec netuším o co jde. Napadlo mě jestli to není nějaká reakce na přepocení, protože jsem včera akorát vyležel nemoc (paralen drink a totálně jsem se vypotil jako snad ještě v životě ne). Normálně jsem si ho dnes opláchl ráno jako pokaždé a doufám že to zmizí. Sexuální život mám s jednou stálou partnerkou, která by mě nepodvedla. Doufám, že se nejedná o nějakou pohlavní chorobu. Snad to opravdu zmizí. Neví někdo o co se může jednat? Případně co mohu prozatím prevenčně udělat?
Díky,
anon.
Canesten bych nedávala, mast na zpocené místo není dle mého dobrá volba. Kupte si Betadine roztok, mají ho v každé lékárně, doma si ho zřeďte 1:10. Já většinou do deci vody kápnu těch 6-10 kapek, dokad ta voda není hnědá, jako třeba rum.
Nemůžete si uškodit, je to na penis vyzkoušeno, na zánětu předkožky konkrétně.
Teď nevím co mám spíš zkusit, asi zítra ráno zajdu k doktorovi, jen pro info našel jsem obrázek jak to vypadá jen tu vnitřní stranu předkožky nemám tak rudou jako na obrázku, mám tam stejné pupínky jako jsou na tom žaludu - medhelp.ic.cz/... (upozornuji ze obrazek obsahuje fotografii penisu).. nasel jsem obrazek na internetu a takřka vystihuje můj problém. Napadá někoho něco? Já se modlím aby to byla nějaka alergická reakce, zatím to nezmizelo, ale ani se to nezhoršilo. Doufááám...
Anon.
Pupínky jsou asi normální potničky, které by měly do druhého dne zmizet a hlavně neměly by svědit. Jakmile to začne svědět a zahnívat, tak je to kvasinková infekce a chce to Myfungar, ale ten je pouze na lékařský předpis. Canesten je dobrý tak pro ženský, které jsou proti těmto infekcím odolnější.
Je to obyčejná mykoza, kterou trpí nejenom ženy, ale i muži (kteří to ovšem nevědí... nebo nechtějí vědět) Přečtěte si to tady solnajeskyneletnany.cz/... a vyzkoušejte. Během týdne máte pokoj.. Stačí když má mykózu žena, pak jeden nechráněný sex...(myslím prezervativem) A JE TO!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.