Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pupínky na žaludu

Od: anon* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

dnes jsem si ráno všiml podivných malinkatých červených pupínků na žaludu a pár jich je na vnitřní straně předkožky, nikdy jsem si tohohle na svém penisu nevšiml a vůbec netuším o co jde. Napadlo mě jestli to není nějaká reakce na přepocení, protože jsem včera akorát vyležel nemoc (paralen drink a totálně jsem se vypotil jako snad ještě v životě ne). Normálně jsem si ho dnes opláchl ráno jako pokaždé a doufám že to zmizí. Sexuální život mám s jednou stálou partnerkou, která by mě nepodvedla. Doufám, že se nejedná o nějakou pohlavní chorobu. Snad to opravdu zmizí. Neví někdo o co se může jednat? Případně co mohu prozatím prevenčně udělat?

Díky,

anon.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

0x

Může jít o kvasinky. Kožař doporučí mastičku a za pár dnů je to pryč.

barbakan*
hodnocení

0x

Ano,může to být z přepocení a dopořučoval bych "Canesten" ,který je volně k dispozici v lékárnách.

marenka*
hodnocení

0x

Canesten bych nedávala, mast na zpocené místo není dle mého dobrá volba. Kupte si Betadine roztok, mají ho v každé lékárně, doma si ho zřeďte 1:10. Já většinou do deci vody kápnu těch 6-10 kapek, dokad ta voda není hnědá, jako třeba rum.

docsimon.cz/...

Nemůžete si uškodit, je to na penis vyzkoušeno, na zánětu předkožky konkrétně. ;)

lidus*
hodnocení

0x

Canesten, Clotrimazol a když to nezabere tak lékař.

karina*
hodnocení

0x

anon, k lékařům chodím ( naštěstí) pouze vyjímečně , ale když už tak těch 30 Kč obětuji a jdu raději za Kovářem (doktorem) než chodit ke Kováříčkovi (lékarně) a pokoutně zkoušet co zabere. O nic nejde, doktor jistě hned určí co je nejvhodnější. Karina

anon*
hodnocení

Teď nevím co mám spíš zkusit, asi zítra ráno zajdu k doktorovi, jen pro info našel jsem obrázek jak to vypadá jen tu vnitřní stranu předkožky nemám tak rudou jako na obrázku, mám tam stejné pupínky jako jsou na tom žaludu - medhelp.ic.cz/... (upozornuji ze obrazek obsahuje fotografii penisu).. nasel jsem obrazek na internetu a takřka vystihuje můj problém. Napadá někoho něco? Já se modlím aby to byla nějaka alergická reakce, zatím to nezmizelo, ale ani se to nezhoršilo. Doufááám...

Anon.

miljan*

Vypadá to jak prst bez nehtu. *ua*

hodnocení

0x

Pupínky jsou asi normální potničky, které by měly do druhého dne zmizet a hlavně neměly by svědit. Jakmile to začne svědět a zahnívat, tak je to kvasinková infekce a chce to Myfungar, ale ten je pouze na lékařský předpis. Canesten je dobrý tak pro ženský, které jsou proti těmto infekcím odolnější.

anon*
hodnocení

Tak dnes jsem byl na kožním a řekla že to může být z toho přepocení a že jí to přijde jako jen podráždění a docela normální věc, ani to není moc výrazné prý. Předepsala mi mastičku na mykozy pro jistotu že prý na to pomůže a zároveň je antibakteriální takže je to dvojitá péče. No uklidnila mě :)

georges*
hodnocení

0x

Jen jestli to nebudou žaludeční vředy?

jerrymal
hodnocení

0x

Je to obyčejná mykoza, kterou trpí nejenom ženy, ale i muži (kteří to ovšem nevědí... nebo nechtějí vědět) Přečtěte si to tady solnajeskyneletnany.cz/... a vyzkoušejte. Během týdne máte pokoj.. Stačí když má mykózu žena, pak jeden nechráněný sex...(myslím prezervativem) A JE TO!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]