Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohádky o koních online

Od: jarojetu® odpovědí: 4 změna:

Prosím poraďte mi kde na internetu najdu pohádky o koních onlain, aniž by se zasekávaly chci to pro vnoučka, a nemohu nic kloudného najít. díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luckapucka*
hodnocení

0x

nevím jak kdo jiný ale já si třeba filmy stahuju dřív jsem na ně koukala on-line ale zasekávaly se tak teď je stahuju ...jsem počítačový anitalent tak nevím jestli jsem pomohla . Jinak zkuste zadat do vyhledavače -pohádky o koních online třeba vám to něco vyhodí :)

pikinka*
hodnocení

0x

Dobrý den, znám jednu stránku Ulož.to! a tam jsem pro vás našla pohádku Horseland uloz.to/... Pokud se na některou chcete podívat, tak si vyberte jakou a klikněte na to. Pak dejte Stáhnout FREE (to znamená zdarma) a počkejte, až se to uloží ve vašem počítači. Pěkný den vám přeje Tereza Nahodilová;)

hanher*
hodnocení

0x

A nemůže být to zasekávání Vaším pomalým připojením?

itus*
hodnocení

0x

Doporučím Vám - jevíte se jako vzorný dědeček - mrkněte na internetovou adresu abeceda.sachu.sweb.cz/... nebudete litovat. Napište jim a můj známý knihomol Vám určitě poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]