Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má ještě někdo tip na domácího pomocníka?

Od: zvedavec777® odpovědí: 10 změna:
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Nevím,co má ten odkaz znamenat?nutí mě přihlašovat se na Seznam.cz a registrovat se.

JABRAKA

hodnocení

jabraka,

jde pouze o malinké odlehčení od denních starostí.

Je to takové legrační "videjko", které ukazuje, co všechno dokáže v domácnosti udělat obyčejný domácí "hafan" ( pes ). :D

Jestli je podmínkou - pro zhlédnutí toho videa - registrovat se na seznam.cz ... to nevím.

Nejde ale o nic jiného, než pouze navodit malinko veselejší náladu.

... přeji příjemný den. ;)

Jsem přihlášená a registrovaná na Seznamu. Video se mi nepodařilo spustit , ani teď.

michal958*
hodnocení

0x

me to taky nejde

marenka*
hodnocení

0x

Teď by to mělo jít. ;)

hodnocení

marenka,

děkuji za doplnění toho http:// před uvedenou adresou.

Mně adresa na to "videjko"přišla ve tvaru, který jsem nabídl ( tj. bez http://) ... a bez problému jsem jej otevřel, takže nevím v čem by mohl být problém. Asi to prostě chtělo tu adresu úplnou.

Někdy se mi ale také stává, že se mi video neotevře přímo po kliknutí na adresu ve zprávě, ale po načtení adresy do myšky a vložení do vyhledávače video normálně ... "odchytím". *smich*

Vím, že to video není žádnou prosbou o radu, ... ale napadlo mne, ať se předvedenými kousky toho hafana pobaví i jiní ... a třeba to vylepší i jejich náladu.

doplněno 09.11.10 02:42:

brunecová a michal958,

... omlouvám se za vzniklý problém. Věřím, že "marenka"problém vyřešila a vše je již OK. ;)

marenka*

Zvědavec, v pohodě. Já ten Tvůj (Váš) odkaz jenom zkopírovala a hodila do vyhledávače a už to bylo. ;) Proklik na odkaz člověka navedl do emailu, to se stává.

Videjko super, asi začnu cvičit ty moje psíky. *smich* Jsou dva, tak by toho mohli zvládnout 2* tolik, no ne? *vtip*

hodnocení

marenka,

aby ta spolupráce těch Vašich dvou hafáááánků nakonec nedopadla jenom tak, jak jste uvedla na konci Vaší odpovědi. ( *vtip* )

pt®

Zvědavec777, díky za video s pejskem. *palec* Ten je opravdu chytrý a je vidět, že mu to dělá velkou radost něco dělat, udělat paničce radost, to je pak odměna sladká. Moc se mi pejsek líbil. - stařenka

patronka*
hodnocení

0x

Je to pěkné, jenže už to tady před několika dny bylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]