Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myšlenky ovlivňující osudy/budoucnost lidí

Od: eulalie* odpovědí: 11 změna:

Nevím, jestli jsem to do nadpisu správně vyjádřila, ale mám na mysli asi zhruba toto: Pokud si neustále člověk bude opakovat, že bude neúspěšný, mít málo peněz, nenajde svou životní lásku - tak se mu to možná i splní - bude neúspěšný, zahořklý, chudý a sám. Kdežto, když bude myslet pozitivně a v mysli si představovat, jak v budoucnosti má to, co si přeje nyní, tak se mu to splní... Věříte na to? Na sílu vaší myšlenky? Ovlivňuje pozitivní či negativní myšlení naše jednání? Co vy na to?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

Pozitivní myšlení člověka uvolní zbaví stresů atd..Zda je člověk uspěšní rozhoduje mnoho vnějších faktory například byt ve správní čas na spravním místě.Být bohatí nebo chudý rozhoduje spíš na štěstí

hodnocení

0x

Ano, tak to opravdu funguje. Naše myšlenky mění realitu.

doplněno 24.07.13 19:19:

pacourek: bohatství nebo chudoba mají se štěstím máloco společného (pokud nemáš na mysli zbohatnutí výhrou ve sportce).

Protože štěstí přeje jen připraveným (a schopným ho využít).

buss
hodnocení

0x

Psychika je svi.a. Každý známe lidi, kteří si jen stěžují jak se mají špatně, jak něco nejde aj. Nejlépe se jim vyhýbat. Nadává se na politika, ale téééměř nikdo s tím nechce nic dělat. Pošlete známým když je tak pěkně zprávu, jak jste v pohodě, ať to trvá věčně, jaké budou odpovědi. Očekávání mají snahu se splnit.
Mně stačí, když si říkám jsem zdravý jsem zdravý... a kupodivu jsem.
Je mi krásně, je mi krásně, jsem pozitivně naladěn, mladý, krásný, zdravý, bohatý, pohybuji se v prostředí fantastických žen, venku je nádherná směs sněhu, bláta, deště, vichru a slunce; každý večer ulehám s pocitem intenzívně prožitého dne a vstávám s očekáváním úžasných úspěchů ...

martin1965*
hodnocení

0x

Ovlivňuje pozitivní či negativní myšlení naše jednání? To bezpochyby, dneska (vedro jako prase) jsem se chtěl už rozčílit nad výkony jedné pracovnice, ale nakonec jsem to skousnul, a naopak jsem jí pochválil za zcela banální práci. Výsledek byl ten, že nakonec zvýšila pracovní úsilí, a celkem jsme to do večera zvládli.

hodnocení

0x

Jenom myšlenka osud člověka neovlivní. K myšlence je třeba přidat i čin. Když si budu jenom myslet, že jsem krásná a chytrá a neudělám nic pro to, aby se o tom dozvědělo i mé okolí, tak je to takříkajíc "v háji".

Ale co se týče pozitivního smýšlení, tak to je naprosto v pořádku. Jen tak dál.

A samozřejmě, že negativní, či pozitivní smýšlení, ovlivní nejenom jednání, ale i život onoho jedince.

Ale co je nejdůležitější, musí se začít jednat. Vím o čem mluvím. Někdy se to lépe radí druhým, (můj případ).

hodnocení

0x

Já si myslím, že štěstí není v tom, co nás obklopuje, ale štěstí je v nás. :) Příliš mnoho úspěšných a bohatých lidí má stále hlad. Stále mají pocit, že mají málo úspěchu, málo moci, málo peněz. Ikdyž půl světa na ně kouká s obdivem, přesto si připadají jako neúspěšní. Ten hlad neuspokojí vůbec nic. Stále budou hladoví a mít vyšší a větší cíle. *hej* To, na co se ptáte, je v tom, že si člověk uvědomí, kolik potřebuje ke svému štěstí a užívá si toho s úsměvem a pocitem spokojenosti. To, si myslím, my lidi, snad ani nedokážeme. Stále je tady nespokojenost: s velkým nosem, malým zadkem, partnerem, bytem, platem, šéfem. . . . . . :D V tom to je. Ne v tom, že docílíme, že bydlíme s princem na zámku, jak jsme o tom snili v pubertě, ale v tom, že se cítíme dobře ve 2+1 s tím, koho milujeme. Tím, co máme v hlavě a v srdci, tím si plníme sen. Pozitivní myšlení slouží k tomu, že budeme mít, když ne pocit trvalého štěstí, ale pocit spokojenosti s tím, čeho jsme dosáhli. Budeme sami pro sebe přijatelní, milovaní. A v ten moment nás takhle začnou brát všichni, kdo nás obklopují. Budou naše štěstí, spokojenost, znásobovat tím, že budou s námi rádi, protože svým pozitivizmem je budeme obohacovat. Budou se s námi cítit dobře. ;) Chudáci příliš úspěšní lidé. Jsou velmi osamělí, ikdyž mají kolem sebe dav, který se o ně stará a nosí je na rukou. Nikdy nepocítí blízkost druhého, protože ji sami neumějí dát. A mají stále hlad.:D Kecám moc?

doplněno 25.07.13 18:23:

Největší trest pro Tibeťana je hrozba, že se převtělí při reinkarnaci, do hladového ducha. To je nejhorší hrůza. Být hladný, nespokojený. *sok*

hodnocení

0x

Především člověk musí v životě najíd sám sebe.Ostatní už je jen taková malá hra...:)

honzmalatny*
hodnocení

0x

Já si myslím že to tak je.Ano když si budu namlouvat že mám práci na prd,nic se mi nedaří,všechno kolem mě je na h..no,atd atd,tak si to dříve nebo později buďto přivolám nebo tak vsugeruju že mě už nikdo nepesvědčí o opaku.Když si budu říkat že mám skvělou práci,a že ikdyž mě baví,mmám na víc a půjdu si za tím,budu říkat a cítit že se mám skvěle,budu po něčem toužit,přijde to.Stačí jen chtít...

pt®
hodnocení

0x

"eulalie", bude to tak. Dříve jsem si to nepřipouštěla, ale když se podívám v životě zpátky, tak věci, po kterých jsem strašně moc toužila se mi jedna po druhé uskutečňovaly, prostě přicházely příležitosti, které mi pomáhaly vše realizovat. - pt

culdabulda1*
hodnocení

0x

Pro "eulalie"

- okolí Vás vnímá tak, jak se vnímáte Vy sama - věřte mi - pokud si budete věřit a budete přiměřeně sebevědomá - lidé Vás tak budou vnímat a můžete dosáhnout i úspěchů! (to už záleží na tom, co umíte).

- pokud se vnímáte negativně, máte pocity méněcennosti - okolí to velmi rychle pozná - a nakonec to může dopadnout i tak, že se budete lidí bát.! Zkuste si sepsat svoje přednosti (a nejenom zápory) - a zkuste s tím něco udělat. Předpokládám, že jste mladá a na takové úvahy máte ještě času dost. Zdravím, Marcela.

doplněno 27.07.13 15:28:

- ještě - pokud jsem byla mladá - tak mi celkem "prošlo" všechno - byla jsem sebevědomá a věřila jsem si, i když jsem "žádný zázrak" nebyla. Ale teď ve stáří je to horší - navíc mám velmi sebevědomého a dominantního partnera - tak si najdi své místo ve společnosti, dokud máš čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]