Nejste přihlášen/a.
Znáte nějaké hezké , zajímavé reklamní slogany? Mě se líbí (fekální vůz) "vaše hovna = naše radost" (fekalní vůz) "vycucnem to " (montáže ventilátorů a chladírenské techniky) "roztočíme to" (zedník) "váš zedník z vašeho města" (Nike) "Just do it" (Policie) "pomáhat a chránit" (kurýrní služba) "naložit a odvézt"
auta stoji, vlaky jedou
se sovetskym svazem na vecne casy, buduj vlast - posilis mir, ...
Toi toi - Jsme pro kazdou prdel nebo S nami nejste mimo misu.
Hoši pijte, pivovar potřebuje sudy.
doplněno 25.07.13 00:49:Kdo nepije Ovonu, nemá sílu v ohonu.
doplněno 25.07.13 00:51:Kdo nepije Drakouše, toho Drakouš pokouše.
pro vysvětlení Drakouš je české pivo, ani nevím jak jsem se k němu dostal, ale tato hláška mě zaujala.
doplněno 25.07.13 00:54:Elegantní výrobek Rumunských pracujících - reklamní slogan na auto Olcit ( ve kterém jsem tu čest se také vozit 1988-1992).
doplněno 25.07.13 01:04:Každé ráno trochu mlíčka, bude ti stát jako svíčka.
(obecně mohou používat všichni výrobci mléka)
doplněno 25.07.13 01:06:Na matraci z Gumotexu každé ráno trocha sexu.
(nevím jestli tento výrobce ještě funguje)
doplněno 25.07.13 01:19:Bernard, pivo z Humpolce, dělá z lidí pitomce.
(to jsem si přečetl v jedné zapadlé hospůdce na vysočině a v každém případě si myslím, že pan Bernard je jeden z nejschopnějších podnikatelů u nás, který právě tento pivovar vytáhl, pivo je skvělé, ale rýmovačka je to dobrá)
doplněno 25.07.13 01:26:Taková to otázka mě dokáže vyprovokovat k tomu, že začnu zase přemýšlet.
Neslyším motor.
(tuším, že to byla reklama na Mazdu)
doplněno 25.07.13 01:51:Teď trochu politiky, nemyslím to zle, ale musím to napsat.
Se Sovětským Svazem přišla bída na zem.
A pak si pamatuji jak v.r.1983 bylo v Praze velké shromáždění " Za mír a život proti jaderné válce" , hlavní projev měl Rómeš Čandra, předseda světové rady míru, a tam jsme vytlesklávali heslo " Sovětský Svaz mírová hráz". Pěkně se to tenkrát rýmovalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.