Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych po vystudování vysoké školy jed pracovat do USA...ale jen třeba na 5-6 let...vydělal nějaký peníze a potom bych se vrátil zpět do čr (kdyby mě sem něco táhlo) a tak mě zajímá jestli s tím má někdo nějaký zkušenosti kde třeba sehnat bydlení,práci,jak vydělávat atd...jsem teprve v 1. ročníku na gymnáziu ale už o tom nějak přemyšlím jak a co udělat... díky
Zdravím,
je hezký, že už uvažuješ o svém finančním zajištění. Nemyslíš, že je to až příliš brzo? Budeš studovat ještě minimálně 6 let a za tu dobu se hodně věcí změní. Co vím od známého, přiletěl, ubytoval se v hotelu a vše bez problému zařídil na místě. Proto je určitě dobré mít něco "do začátku", pokud by se nedařilo najít ubytování dle tvých finančních možností atd.
Za 9 let, když všechno půjde dobře a dostuduješ včas, je velmi nereálné, že by USA měly vyřešeny svoji vlastní situaci, tj. rostoucí nezaměstnanost a stále větší potíže s přistěhovalci. Takže i kdyby Ti tu nakrásně někdo z nás sděloval, jak to tam chodí, za dva tři roky to s největší pravděpodobností bude jinak, ne tak za deset let. Je hezké, že se už teď zajímáš o svou budoucnost, ale koukala bych jinam. Začni se učit čínsky, to je trh budoucnosti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.