Nejste přihlášen/a.
Ahoj, moje žena by ráda shodila nějaké to kilo dolů. Mě se libí jaká je, ale znáte ženy,
půl deka navíc a zboří se svět . Chtěl bych jí udělat radost a pod stromeček koupit
nějaký program na hubnutí. Mám představu, že by to byl nějaký sepsaný jídelníček,
pohybové aktivity, které má provozovat, popřípadě nějaké vstupy do fitka s trenérem.
Předem díky za tipy
Ahoj,
no, narovinu říkám, že nevím, jestli je úplně vhodný dávat ženě pod stromeček něco na hubnutí Aby se neurazila a nebyla na tebe naštvaná, že si o ní myslíš, že by měla zhubnout
Na to jsme hodně citlivé.
Snad ne -my o tom spolu mluvíme, žena chce ať spolu chodíme do fitka, ale ja bohužel časově nestíhám a jí samotné se tam chodit nechce, proto jí chci trochu popostrčit, snad nic nezkazím
-mimo to dostane ještě spoustu dárku takže případné zklamání z programu na hubnutí se tím určitě bohatě vykompenzuje
Aha, tak v tom případě asi bude mít radost, že na ni takhle myslíš a máš o ni starost Co se týče toho cvičení, tak přesně vím, o čem mluvíš. Taky jsem hledala způsob, jak se udržet v pohybu a kondici. Tak jsem zkoušela různé aerobiky, zumby a spinningy. Nebylo to špatné, ale přeci jenom to bylo dost náročné na čas (přesuny, převlékání, atd.) Navíc jsem tam chodila sama, tak to taky nebylo úplně ono.
Tak já přispěji se svou troškou do mlýna. V červenci jsem začala chodit na Bailine. Nic náročného, ležíte a přístroje pracují za vás. Za tři měsíce jsem opravdu hubenější. Mám o pět cm míň na stehnech, o 15 cm míň na břiše, o váze ani nemluvě. Koupila jsem si program 20 terapiíí, k tomu dostanete 5 zdarma. Jedna terapie trvá 45 minut. Úžasné!
Ještě musím dodat, že jsem k tomu dříve zařadila dělenou stravu, zhubla jsem, ale tato terapie mi tělo navíc zpevnila.
Krausic, bailine se provozuje ve větších městech, já jezdím do Příbrami, mám to nejblíž. Dvacet terapií mě stálo 5600,-Kč, plus pět dalších mám zadarmo. Vím, že je jedna provozovna v Praze na Andělu, ale zadej si do vyhledavače Bailine a vyběhne ti seznam všech. Ceny se ve větších městech mírně liší, ale ne o moc.
No, nejdřív musím říct, že jsem nedělala skoro nic. Ale jednou jsem šla s kamarádkou na kafe a všimla, že se nějak změnila a zeptala se jí, čím to? Ona mi řekla, že zkusila jakýsi Fitaktivnet. Nikdy dřív jsem o něčem takovém neslyšela a ona mi vysvětlila, že je to systém, který člověku ukáže, jak důležitý je pravidelný pohyb a správně zvolená strava. Ze začátku jsem si říkala zase další "zaručený recept". Ale co, když už mi to kamarádka doporučila, tak jsem to zkusila. Šla jsem tam spíš s pesimismem, ale postupem času jsem se přesvědčila, že to funguje a já na sobě začala pocitovat změny. Nebudu tě zdržovat svými dlouhými popisky svých zážitků, ale všechny potřebné informace nalezneš na jejich stránkách www. fitaktivnet.cz. Ale kdyby tě ještě něco zajímalo, tak zkus napsat. Třeba budu schopně ti odpovědět.
Nevím, jestli mají nějaké dárkové poukazy na vánoce, to se budeš muset zeptat přímo jich, ale určitě už něco vymyslí.
koukám že tam mají nějaké 4 programy...ty jsi měla program na hubnutí nebo pohybový program? jaký je v tom rozdíl? Pro ženu bych to viděl tu plusovou verzi, kde je i ten program ve fitness centrech...ale nevím co by bylo lepší jestli program na hubnutí nebo program na udržení hmotnosti...
Jelikož jsem měla terapií dvacet, zkombinovali mi všechny programy. On to člověk ani nepozná, jaký mu tam běží program. Jedou ten, podruhé ten. První terapie + konzultace je zdarma, ať žena vyzkouší alespoň to a nechá si poradit. Já si opravdu nemůžu stěžovat.
Já měla ten pohybový program. Nejsem si úplně jistá, ale všechny programy jsou si dosti podobné. Jen ty na hubnutí, jsou myslím doplněny o jídelníček a nějaký doplněk stravy. Ale to ti opravdu neřeknu na sto procent. No podle tvého první příspěvku, bych asi řekla, že bys potřeboval spíš ten program na hubnutí. A možná i ten obyčejný. Protože ten je zaměřený na cviky doma, což je podle mě výhoda, že se člověk nemusí tahat pravidelně do fitka. Ale to už je na tobě. Ty musíš vědět, co bude pro tvoji drahou polovičku nejlepší
tady na této stránce fitaktivnet.cz/... jsem se dočetl o nějaké patentované přírodní látce to jsi taky užívala? To jsou nějaké tabletky nebo co?
Jak říkám, já měla pohybový program a to byl myslím ACTIVE, takže nevím, o jakou látku se jedná. To se raději zeptej přímo. Přece jenom nejsem jejich prodejce, abych věděla všechno
Tady paní sestavuje přímo jídelníček, musíte jí jen napsat na e-mailovou adresu, kterou má na stránkách uvedenou,pošle ukázkové dny , hubla jsem s ní taky a 14kg dole za 4 měsíce, ale chce to disciplínu a to hlavně po ukončení jinak tak jako u každé diety po nájezdu na obvyklý režim před hubnutím to jde zase nahoru.
Jste urcite fantasticky manzel Spousta zen si ted pochvaluje zumbu, co treba nejaka permanentka...? Tuhle jsem ji videla i v nabidce na www.zapakatel.cz za polovicni cenu (aby tolik nemrzelo jeji pripadne nevyuziti:o))
aby se neurazila, že si myslíte že je tlustá! já bych to nedělala...
Zumba jak psáno výše je BEZVA! Já jsem si domluvila k Vánocům permanentku... (asi bych šla tímto směrem být vámi)
Spis nez jidelnicek bych ji pod stromecek nadelila jizdni kolo, brusle, lyze atd. a tuto pohybovou aktivitu s ni pravidelne provozovala. Vhodne by mohlo byt i kostym a predplatne na orientalni tanec, kurzy aqua aerobiku nebo predplatne na jinou pohybovou aktivitu, ktera bude zaroven i zabavou.
Ono záleží na její vůli (jen málokdo po vánocích nepřibere, já jsem bohužel ten případ, mám cca 170 cm ale jen 50kg a to je málo...) a taky, myslím že program na hubnutí je k vánocům zbytečný, víc by pomohlo třeba to kolo nebo, jak už tady zaznělo.
Pokud jí ale nechcete takový (myslím že ne zrovna laciný dárek) dávat jen tak počkal bych na narozeniny, nevím, kdy je má, myslím že ideální by bylo, kdyby je měla v lednu nebo únoru
Pokud je má později, tak vám asi nezbude nic jinýho než ten program dát jen tak, nebo k vánocům, pokud k vánocům tak záleží jen na její vůli zhubnout.
Ale pokud neví o tom, že jí ten program chcete dát bude to bohatě stačit až na narozeniny (záleží na termínu, a zda udržíte jazyk za zuby ) a k vánocům bych koupil nějaký cvičební nástroj (tady zase záleží na tom, jak moc se chcete plácnout přes kapsu tak kupte nějaký stepper nebo něco takového) pokud to bude jen takový vedlejší dárek a hlavní bude něco jiného tak něco levného a jednoduchého (např. pár těchto gumiček, jsou levné, praktické a účinné i když je spíš na protahování a posilování než na hubnutí ale k hubnutí trochu pomáhá: google.cz/...)
Nevím, nevím , dovedu si představit lepší vánoční dárek. Fakt mi to moc vhodné nepřipadá, už si dovedu předtavit pod stromečkem komentáře našich dětí a jak na otázku kolegyň v práci " Co si dostala od manžela "? odpovím, že program na hubnutí.
Určitě nejen já bych ráda kolegyně a přítelkyně uzemnila odpovědí , že nějaké ty křišťály Swarowsky, dovolenou v Řecku, zájezd do Francie apod. V souvislosti s tím mě napadá - Co takhle wellness pobyt v lázních? Určitě to zní lépe než program na hubnutí. Každopádně mě potěšilo, že na dárek myslíte již nyní . Tak ať nakonec dobře vyberete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.