Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer, mam problem s pritelem, brzo mu bude 20let, zacal chodit do prace jako kazdy jiny (automechanik) , jenomze v 5h rano se probudi a nemuze usnout tak aby se nenudil jde do prace, tzn ze od pul 6 pracuje, za cely den sni max 5housek se salamem a vypije okolo 5 energetickych napoju ( 1 ma 500ml), driiv pil kafe aby vyrzel, jenze to mu uz pry nezabira , kolem 7h prijede z prace vysprchuje, pokud nejsem doma jde do garaze a pracuje na autech, pokazdy je do pulnoci vzhuru az potom jde spat,... co se muze stat kdyz bude dlouho takhle prezivat a premahat se, pit ty enegetaky , nebude naladovej?nestane se neco? takhle to probiha kazdy den uz 2 mesice v kuse. diky za odpovedi
Já bych se nebála změn nálad, ale možná toho, že zkolabuje. Na druhou stranu, pokud zkolabuje, tak si uvědomí, jak riskuje. Na tohle se nedá jednoznačně odpovědět, manžel takhle pracuje léta, ale kafuje. U vašeho přítele vidím problém v těch energetických nápojích, protože tím jako by umlčel své tělo, které si umí říct samo, kdy má dost. Zkuste příteli naznačit, že třeba takový infarkt může mít i v takhle mladém věku.
asi tolik, já to takhle dělám už 2 roky a žiju, ale je pravda, že většinou spím 6 hodin a jednou za 14 dnů 8 hodin. Energetické nápoje nepiju, nějak je nepotřebuju, zvykl jsem si, že méně spím. Říká se, že ten kdo spí více než x hodin (už nevím, snad to bylo 10 hod) tomu zlenivý srdce a nedožije se takového věku jako by mohl. Byla na to nějaká studie. O obrácenou varinatu se raději nezajímám
Jemu bych doporučil vynechávat ty eneregické nápoje - určitě pak bude spát jako dudek alespon 7 hod/den
maličkost: jím skoro celý den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.