Nejste přihlášen/a.
Hm...tady na jihu kolem V. Pavlovic na Břeclavsku od 15 do 22,- a nemohou se jich zbavit...já je dávám do hoboků a do pálenice...
za tuhle cenu je 10kg hřích, vzít alespoň metrák a podarovat široké příbuzenstvo v Čechách
vždyť, mi takhle vezli vozík meruněk pro známé do Skutče a než jsme tam přijeli tak nám jich zbyla těžce uhájená polovina - stačilo se zastavit na náměstí na zmrzlinu a lidi nám utrhali ruce - dokonce jedna paní přinesla vlastní váhu, protože mi ji neměli - nebyl úmysl prodávat cestou
Ale byly krásné, velikost menší broskve. Poslední dobou vidím malé broky.
doplněno 24.07.13 09:54: a pak se tady furt někdo ptá jak vydělat... nakoupit za 15,- a prodat za 30,- není to super? A hlavně všichni jsou spokojení - pěstitel prodal, kupující koupil "levně".
z plzeňska a jste zděšen cenou 69,-Kč? zastavte na křižovatce most-plzeň X k. vary-praha. máte to kousek, tam se teprve zděsíte. minulý týden tam meruňky prodávali za 110,-Kč... jestli něco prodali, nevím. třešně (zřejmě z nedaleké aleje u silnice) za 120,-Kč. tak jsem si na pumpě koupil studenou minerálku a pokračoval jsem dál v cestě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.