Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převody peněz k GE Money Bank nefungují

Od: martinaa* odpovědí: 11 změna:

Pěkný den, nemá teď někdo stejný problém? Posílala jsem asi 8 platbe, z toho 3 k GE Money Bank s kódem banky 0600 - a tyto tři platby se mi dnes jako jediné vrátily - prý neexistující čísla účtu (nesmysl, xkrát zkontrolováno vše).

*nevi*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

koukolik
hodnocení

0x

neoddělené předčíslí účtu?

martinaa*
hodnocení

Ani jeden účet neměl předčíslí.

petr123*
hodnocení

0x

Spíš bych to řešil s infolinou banky ze které měla platba odejít než s cílovou bankou.

A byla to internetová platba nebo papírový příkaz předaný na přepážce?

martinaa*
hodnocení

Ano, internetová platba. Právě mě zarazilo, že všechny ostatní platby odešly bez problémů, jen tři z GE se vrátily zpět. Na netu jsme dohledala, že před měsícem, napadli GE a jiné banky hackeři a vyřadili z provozu IB a plno dalších věcí*nevi*

petr123*

Web a systém který řeší pohyb peněz jsou dvě zcela rozdílné věci. Tohle s tím problémem s převodem peněz nijak nemůže souviset.

Fakt bych nejdřív kontaktovat infolinku tvé banky, měli by být schopni zjistit podrobnosti kde je problém. Když to nešlo poslat včera, nepůjde to ani zítra.

martinaa*
hodnocení

Infolinka zkontaktována, bylo mi řečeno, že čísla účtů skutečně neexistují - ovšem není to poprvé, co jsem na tyto účty něco posílala. Nechápu, každopádně zkontaktuji příjemce, zda mi opravdu poslal správné číslo.

petr123*

Teoreticky - majitel mohl účet zrušit a založit nový. Takže ta čísla existovala, ale teď už nemusí.

2babajaga*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Já mám GE Money Bank a mám problémy se dostat na internetové bankovnictví.Věčně se mi zobrazuje že se na stránce vyskytla chybaJestli posíláte peníze převode,.je možné že to je také důvod proč Vám nejdou peníze převádět.Měli by s tím něco udělat.

martinaa*
hodnocení

Také jsem o tom slyšela... ale neposílám tam poprvé, vždy to šlo bez potíží.*nevi* Zítra zkusím odeslat znovu, co to udělá.

martinaa*
hodnocení

Tak byla chyba na mé straně, protože jsem debil, jsem debil a jsem debil*zed**zed*

Naštěstí už je všechno ok:)

doplněno 27.05.13 13:18:

Normálně jsem se přehlédla v kódu bankdy - místo 0600 jsem dokola zadávala 6000. Hloupá chyba, ale trvalo dlouho, než jsem na to přišla.*hi*

wolfofficious

Prosímvás, jak jste to vyřešila? Mám problém s převodem z mBank do GE také. Hlásí mi to že číslo účtu je špatné, přitom jsem tam minulý rok normálně převáděl peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]