Nejste přihlášen/a.
mám tvrdé černé vousy žiletka se mi zasekává a poškodím její ostří změkčit vous horkou vodou nelze elektriku jsem měl na 2 holení
a zničená planžeta abych se oholil zničm 4 žiletky zelený astry tak jsem přešel na břitvu s klínovým výbrusem tu mám na 6-9 holení
do hladka před holením jde na řemem a konroluju ostrost na vlase jde mi to sní do hladka potěch 6-9 holení už musí jít na kámen
totálně zvlené ostří pod lupu měl jsem i dutou břitvu ta vůbec nebrala jen tahala a vousy žůstali a ten strašnej zvuk připravky nic nepomůže
Jsem na tom podobně, ale u mě se osvědčuje planžetový Braun. Žiletky by se pořádně prodražily a frézkový Philips nemá šanci. Braun si zvykl na ty moje dráty a dráty na něj. Ovšem původní planžeta mě opustila přesně po 18 měsících, jak bylo psáno v návodu. Druhou tam mám už nejmíň 5 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.