Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pochopíte nápis na tabulce?

Od: koudalak* odpovědí: 7 změna:

Dobré ráno,

dostala se mi do rukou "vtipná" tabulka se slepicí, bohužel mě moc vtipná nepřijde. Prostě nějak nechápu ten vykřičník na konci. Kdyby tam byl otazník, tak dobrá - slepice si svoje vejce ohlídá a ptá se dotyčného jestli i on to zvládne. Ovšem když je tam vykřičník mě mate. Přijde mi to že by tam měl být ten otazník, nebo to mělo nějak pokračovat.

Nebo Vám to dává smysl?

Pochopíte nápis na tabulce?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathers322*
hodnocení

0x

Buď je to chyba nebo si to domysli :D a ty taky! :D

hodnocení

0x

A co byste čekal od slepice?! :D

koudalak*
hodnocení

nojo, to je pravda... co bych chtěl od slepice *smich*

hodnocení

0x

Je to nějaký aušus. Věta A TY! s vykřičníkem vůbec nic neříká. S otazníkem je to o něčem jiném.

Kdyby lidé tyhle rádoby vtipné, ale ve skutečnosti trapné výrobky nekupovali, nikdo by je nenabízel.

Ale zase vidíte, že každý zmetek, i ten sebevětší, má svého kupce a pokaždé se najde nějaké trdlo, které za to zaplatí. Asi na tom nejsme ještě tak bledě, jak si stěžujeme, jinak bychom si koupili rohlíky a mléko a ne podobné pitomosti. Jaga.

buss
hodnocení

0x

Kdo si to koupil je..., no zrovna tak chytrý jak ten, co to psal. Ale dnes toho je, média aj. Bere to asi jako příkaz.

zabu
hodnocení

0x

Typickej příklad toho, jak někdo neumí zacházet s češtinou.

Vždyť to taky určitě dělají Číňani. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]