Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno,
dostala se mi do rukou "vtipná" tabulka se slepicí, bohužel mě moc vtipná nepřijde. Prostě nějak nechápu ten vykřičník na konci. Kdyby tam byl otazník, tak dobrá - slepice si svoje vejce ohlídá a ptá se dotyčného jestli i on to zvládne. Ovšem když je tam vykřičník mě mate. Přijde mi to že by tam měl být ten otazník, nebo to mělo nějak pokračovat.
Nebo Vám to dává smysl?
Je to nějaký aušus. Věta A TY! s vykřičníkem vůbec nic neříká. S otazníkem je to o něčem jiném.
Kdyby lidé tyhle rádoby vtipné, ale ve skutečnosti trapné výrobky nekupovali, nikdo by je nenabízel.
Ale zase vidíte, že každý zmetek, i ten sebevětší, má svého kupce a pokaždé se najde nějaké trdlo, které za to zaplatí. Asi na tom nejsme ještě tak bledě, jak si stěžujeme, jinak bychom si koupili rohlíky a mléko a ne podobné pitomosti. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.