Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Občanské judo 24.10.2010

Od: bena* odpovědí: 7 změna:

Dnes jsem na internetu koukal na občanské judo z 24.10 a byla tam Vrhclabská nemocnice. Paní si zlomila nohu a v nemocnici nešel RTG. Tak ji tam nechali, že to zkusí spravit, ale druhý den ji řekli, že to stále nefunguje, že ji převezou do nedaleké Jilemnice. Paní odmítla a teď si na nemocnici stěžuje. Ona odmítla převoz do Jilemnice, že chce do Motola. Tak je to přeci její vina, že odmítla převoz, který ji Vrchlabská nemocnice chtěla zajistit. Tak proč z toho dělá takovou tragédii, ona je přeci na vině, ne Vrchlabská nemocnice, nemyslíte?

Chudák pan senátor doktor Dryml, zase jsou všichni proti němu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hm. Asi sme kazdy koukali na jiny porad.

Ja tam videl, ze ji odmitli prevezt, pak druhy den, kdyz RTG stale nesel, tak ji uz prevoz nabidli, nacez si ona pouze vybrala prevoz jinam nez ji oni nabildi (nacez ma pacient plne pravo - vybrat si, kde bude osetren). Neodmitla prevoz jako takovy. Po nem uz ostatne volala den predtim.

To co bylo spatne bylo, ze ji neumoznili prevoz ihned, ale az s jednodennim spozdenim. Ne to, kam ji pak vezli nebo meli vezt.

knopka*

Tyjo,tak to si pacient může nechat odvézt i do Anglie když si může vybrat? *smich*

bena*

Axus, možná jsem to blbě napsal, ale tak přeci pacientce nabídli převoz do Jilemnice, tak proč odmítla? Když odmítla převoz do Jilemnice, tak to je pak její problém. Vrchlabská nemocnice jednala podle mě správně, ikdyž mohla pacientce vyhovět lépe.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Jsem toho názoru, že paní měli převézt na rentgen hned. A mimochodem, nevím, proč lituješ ředitele, senátora a člena několika správních rad Drymla. To nebude určitě žádný chudák.

bena*

Ano, ale oni mysleli, že to do rána opraví.

Já se s panem doktorem Drymlem znám trošičku. Vím, není to moc oblíbený člověk ve Vrhclabí a okolí, ale já proti němu nic nemám a vážím si ho.

sebod*

Myslet, znamená ... vědět .K fixaci zlomeniny má dojít co nejdříve po úrazu. Snižuje se tím procento komplikací. Beno, domníváte se, že kdyby se tento úraz stal někomu z rodiny MuDr. Drymla, že by také čekal na rentrgen do druhého dne? K tomu výběru nemocnice. Je jenom správné, že je možnost si vybrat. A toto přání má být respektováno.

ar*

Myslím , že čekat na RTG do druhého dne je nesmysl, to bych je tou druhou nohou nakopal do pr. . . . V okolí Vrchlabí je více rentgenů kam ji mohli převést hned po úrazu (Jilemnice, Trutnov,N.Paka,Jičín). Pokud si paní vybere až Motol tak ji tam dovést na její náklady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]