Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modrá značka škrtnuté oko

Od: terinecka* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,znáte někdo tuto značku?Je to ta spodní,modrá...

Modrá značka škrtnuté oko

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

2x

Jízda na kole vpravo pouze pro vidomé.

paja*
hodnocení

2x

Je to označení trasy pro nevidomé

buky*
hodnocení

2x

horní značka znamená pokračování cyklotrasy v pravo, dolní je konec stezky kde se pohybují nevidomé osoby.

alf*
hodnocení

0x

z které země to je?

Konec úseku kanoistů. to bude.

raduz*
hodnocení

0x

Zákaz kochání se - čumte na cestu

terinecka*
hodnocení

No vy to berete s humorem,ale já to potřebuji vědět,neb v práci dělám digitální mapy měst a toto mi měřiči přinesli nafocené a na netu nemůžu najít ani tuto značku,natož její kód.*smich*

alf*

no když to dáš do volné diskuse, tak to je jasný ftip

Prolez volny.cz/...

ale ve vodních jsem to nenašel.

terinecka*
hodnocení

No šéfa právě napadlo,jestli to nemůže být jako stezka pro nevidomé,vzhledem k tomu,že je to vždy u stezky pro cyklisty a na zemi jsou takové ty dlažební kostky,které slouží pro navádění nevidomých...

buss

nevidomý na stezce.. sebevrah, pokud vím, tak na ní nemají chodci co dělat , né?

buss
hodnocení

0x

Nejspíše něco o pozornosti, ale někdo to tam instaloval, odsouhlasil, takže na příslušný úřad a poptat se. Nebo sundat...
Není-li to ve vyhl. 30 tak neexistuje.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

V Těšínských Beskydech jsou připraveny i speciální tandemové cyklotrasy pro nevidomé a slabozraké. Tyto tandemové trasy vedou méně frekventovanými Beskydskými oblastmi a bezpečnějšími a klidnějšími lokalitami, mimo jiné mají specifické mezinárodní a Euro značení - (bílé oko na bílomodrém pozadí)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]