Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení vánočních ozdob z papíru

Od: lepic odpovědí: 3 změna:

Mám si koupit barevný kartón nebo barevné papíry a papír podlepit kancelářským papírem?
Jaké mají jednotlivé varianty výhody a nevýhody?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

milenkak
hodnocení

0x

Vůbec nevím jak by měly ty ozdoby vypadat, ale já jsem s dětmi vystřihávala hezké vánoční motivy ze Sluníčka a lepili jsme je na tvrdý papír od krabice, zavěsili na záclonu, dětem se to líbilo. Dnes už jsou velcí a pořád ty vystříhovánky vytahují a věší si to tam, jako když byli malí.*srdce*

hodnocení

0x

Ve narpách a ve specializovaných obchodech s papírenským zbožím a také, nevím jak jim říkat, potřeby pro malíře? šikovné ruce?, je obrovské množství papírů, kartonů, takových jako papundeklů, a já nevím jak se to jmenuje. Mají velkou gramáž. V různých velikostech, barvách, materiálech(ikdyž je to stále papír). Výběr je úžasný. Nic se nemusí podlepovat. Je třeba vybrat materiál vhodný přímo na daný výrobek.*jasne*

lepic
hodnocení

No jsem z malého města a takové [spešl] obchody tu nemáme. A cena poštovného by byla větší než cena papíru.

narýsuji si síť tělesa (jehlan, kužel, válec) vystřihnu a slepím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]