Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozchod - nemůžu zapomenout

Od: pajjjinka* odpovědí: 7 změna:

Ted 27.10.2010 mi bude 16 ..Ten první rozchod byl pred 19 dny a ten druhej pred 5 dny =´(( O prázdninách jsem potkala super kluka..Začali jsme spolu chodit a byli to ty nejhezčí prázdniny...Jenže pak začala škola a já si doteď vybavuju jak sem mu řekla že se bojím že už to nebude takový jako teď:( Konec prázdnin sme oslavili tím nejhezčím způsobem...(u něho i u mě to bylo poprvé)...Hned na začátku školy jsme jeli na goučko...A s ním sem se setkala až po 7 dnech...Když sem ho poprvé uviděla připadal mi jinej...On ani já sme nemluvili...Celej ten den co sme byli spolu byl jakejsi divnej...

Začali sme se vídat jenom 2x týdně a to mi vadilo...tak sem mu to napsala...on napsal že tušil že to příde a že si o tom promluvíme že to bude lepší...Mluvili jsme o tom a on mi řekl že mu příde že čím dýl spolu sme tím víc sme si vzdálenější...že mu příde že spolu chodíme jen když sme spolu venku, jinak ne...a že se k sobě chováme někdy jako kámoši...

že si myslel že to bude jiný, lepší...že nejlepší to bylo na začátku...Ale řekli sme si že když budem oba dva chtít tak to bude lepší...Začala jsem mu více psát že ho miluju...bročku..miláčku...předtím sem tyhle věci moc nepsala..skoro vůbec..( jednou mi dokonce řekl že ho mrzí že nikdy neřeknu že ho miluju)...byli sme spolu další měsíc.. a já myslela že je vše v pohodě...Pak sme se pohádali kvůli tomu že měl v sešitě napsaný jméno jedné holky...hrozně ho štvalo že sem na něj za to naštvaná..a snažil se abych nebyla..tu stránku vytrhl...a řekl mi co má udělat proto abych mu veřila,že si to jméno napsal jen aby se podíval na její facebook...já mu řekla ať zazpívá...a on zazpíval...byla sem první komu kdy zpíval,zpěv nesnáší...

ten den mi dal aji jeden prstýnek kterej našel a celou dobu ho nosil na kličích..já byla šťastná...jenže 3 dny potom začal bejt jinej..za celej den mi nenapsal smsku...nepsal mi lásko...miláčku..neposílal mi žádný srdíčka...nevěděla sem proč tak najednou ...věděla sem že se něco děje...holky mi ale říkali že to bude v pohodě..že kdyby se semnou chtěl rozejít tak to napíše...jenže to bylo čím dál horší...napsala sem mu smsku jestli se něco děje a on mi neodepsal...uklidňovala sem se tím že má třeba vyplej mobil nebo že mu ta smska z netu nepřišla...jenže ho zaplej měl...napsala sem mu ještě jednu z mamčinýho mobilu..a on neodepsal...to už sem byla na dně...a kámoška se mě snažila uklidnovat jak nejvic muze...jenže i ona sama veděla že něco není v pohodě...šli jsme k ní dom a ona zapla facebook..a on tam byl..hnedka mu napsala proč mi nepíše..že tu brečím protože nevím co se děje..a on napsal že neví co mi ma odepsat...já začala bulet jak malá holka...Anet zamnou přiběhla a objala mě a říkala že to bude dobrý..pak mi přišla smska že ho to strašně mrzí a na otázku jestli mě miluje napsal že je to složítý...tohle mě dorazilo..bylo mi hrozně...Anet zase přiběhla a chytla mě za ruku...celou tu dobu sem jenom brečela...

Pak sem se zapla na facebooku a napsala sem mu jak dlouho mě už nemiluje...A on napsal že asi měsíc...Po dvouch měsících a čtvrt mi napíše že už mě měsíc nemiluje...V tu dobu jsem byla naštvaná proč mi to říká až teď..A hlavně proč mi celou dobu říkal, psal jak moc mě miluje...Že budem navždycky spolu...*plac*Nechtěl mi prej ublížit...Dál jsme si psali, ae jen jako kámoši...A já byla šťastná...Proč? Protože jsme si aspoň psali...protože jsem ho od té doby neviděla a pomalu sem zapomínala..taky proto že mi začali psát i jiní kluci, potom co se dozvěděli že jsem volná..

Jenže pak...mi napsal že to byla chyba...Se semnou rozejít...Že kdyby mě viděl s nějakým klukem jak se držíme za ruku tak by ho musel zabit..Že to co mi řekl byli jenom kecy...že mě miloval celou tu dobu...pořád na to prej musí myslet...jestli mu dám šanci..Já mu napsala že nevím...jo milovala jsem ho pořád jenže sem měla strach že mě zklame znovu...Ae poslechla jsem svoje srdce a sešla se sním...

Ze začátku byla divná atmosféra...bylo to mezi náma pouze kamarádský...Až se mě pak zeptal jak to vidím dál...A řekl mi jak doopravdy všechno bylo...Rozešel se semnou proto že žárlil...jen co zapnul facebook viděl jak mi nějakej kluk posílá pusu...I jak sem mu říkala o těch klucích ,nevěděl proč mu to vlastne říkám..Jak předtím našel v mobilu ty fotky...A myslel si že bych to stejně brzo ukončilá já...Nevěděla jsem jestli mu mám věřit...Přísahal mi na smrt celé své rodiny že je to pravda..Zeptala jsem se ho jestli tohle fkt chce..A on řekl že jo...Vykládal mi o tom jak mě bude vozit v autě...Co chci na na narozky..Pak mi napsal smsku jak je šťastnej že sme zas spolu...Že mě moc miluje...

Pak mi ae zas moc nepsal miláčku...lásko...sem tam napsal miláčku...nebo jen ahoj a pusu...já zase začala mít ty depky jak předtím..Jestli to je v pohodě..Bára říkala že je to kvůli tomu že mu to nepíšu já , že jsem úplně blbá že na to čeká...a že sem mu neměla zas říkat o tom jednom klukovi...druhej den už napsal jenom ahoj...já to nevydržela a napsala sem mu jestli by nebylo lepší bejt kámoši..a on napsal co si myslím já.a já krá*a napsala že sem se ptala první a chechtajícího smajlíka..a on napsal že si to myslí taky...Já si to ale nemyslela =´((( nevím proč sem to napsala..doufala sem že mi napíše že mě miluje =´(( byl na mě hnusnej a odhlásil se...Já si říkala co když je to moje chyba...Co když to napsal proto že to vypadalo že se sním chci rozejít já a on nechtěl bejt poníženej...Sám mi říkal že jak se semnou rozešel předtím tak nevypadalo že mi to vadí...že to vypadalo jako bych spíš byla ráda..a já mu na to nic neřekla...Teď to ae pro mě bylo horší..Protože jsme se rozešli ve zlým...Už sme si ani nenapsali...A já si začala uvědomovat že je to z poloviny má chyba..pořád sem doufala že mi napíše ae nenapsal..Vedela jsem ze uz spolu nikdy nebudem *plac*

Tak sem mu dneska napsala na facebooku do zpravy...co k nemu citim...ale on mi neodepsal =(( tim bylo pro me jasny co tim mysli =(((( *plac*Ae kdyt prece nemohl tak rychle zmenit nazor =((( po ctyrech dnech =(( Strasne to boli =´(( a jeste vic kdyz si uvedomuju jestli sem to zavinila ja ..Nemuzu zapomenout na to co sme prozili =´(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Tak ses nám tady Pajínko vyzpovídala, ale tady to nikdo nevyřeší. To, co prožíváš, prožívají ve tvém věku všichni mladí a tak to má být. Poznáváte jeden druhého, své povahy, způsoby jednání, až to někdy třeba za deset let, bude ten pravý. Je jen škoda, že mladí do toho předčasně motají sex. Nejprve má být poznávání a to ostatní patří k lásce. Tak se klidně vyplakej, ještě to bude jistě vícekrát, ale až přijde ten pravý, bude šťastni oba dva. Tak se měj, je neděle běž někam za kamarádkou a povídejte si třeba o módě, o hudbě, o filmech a tak. Život jde dál. - stařenka

pavlaa

Já vím =(( jenže si pořád dokola říkám co by se stalo kdybych mu to nenapsala...a proc mi neodepsal na tom facebooku=( napsala sem mu ze ho miluju a ze toho lituju..a on neodepsal =(( ani slovo nenapsal =( a ja nvm proc..jestli to vazne chtel i on ten rozchod ,tak proc je na me nasranej a nebavi se semnou =(

hodnocení

0x

Čím víc ho budeš nahánět, tí víc se mu zprotivíš! Znáš tu písničku, kde se zpívá, že v lásce vyhrává ten, kdo má rád míň? Je to pravda!

pavlaa

Jenže já ho vůbec nenaháním...Jen sem mu napsala že ho miluju, že sem mu to jen chtěla říct, že klidně odepisovat nemusí...Nic víc...Já sem mu to jen musela napsat..protože předtím sem si říkala kde sem udělala chybu, už poprvé jsem to pokazila a podruhé tky...já to jakoby ukončila..já mu to navrhla...a on to jen potvrdil...ae myslím si že mi lhal ,že to chce tky...prostě je hrozně hrdej...a říkal mi že když něco moc chce tak to vždy dopadne tak že to nemá..a já nejsem ten typ holky co se klukům vtíraj,,to já nesnáším...právě že když sme spolu chodili sem mu ani neodepisovala někdy na smsky aby si nemyslel že mě má v hrsti ..ani sem mu první nepsala a čekala až napíše on...vtírání nesnáším...a tohle co sem udělala vtírání není..Teď aspoň vím že já mu napsala že mě mrzí a vím že je tam sice ta chyba co sem udělala ae snažila sem se ju napravit,,tím co sem mu napsala,,on neodepsal, to znamená že to asi nechce...víc mu psat nebudu...

eulalie*
hodnocení

0x

Ahoj Pájinko. Bude Ti šestnáct let. A to, co prožíváš nyní, k tomuto věku patří. Opravdu sis myslela, že on bude na celý život? Jsi ještě tak mladá! Představ si, že byste spolu chodili, rok, dva, sedm - než bys třeba dostudovala vysokou školu, další rok než by sis našla nějaké zaměstnání ... Vidíš to takto v budoucnosti? Ne, že. Uchovej si v srdci tu lásku jako svou první a věř, že bude ještě další. Až budeš starší, možná už vdaná, s dětmi a milujícím manželem, tak si na tohoto prvního chlapce vždycky vzpomeneš. A vzpomínky už nebudou mít takovou pachuť hořkosti, ale ponesou si v sobě to pěkné. A moje rada pro Tebe na závěr? Smutni si a uvidíš, že za chvíli bude zase hezky na zemi! Jen se toho kluka nedobrošuji, to Ti opravdu nestojí za to.

pavlaa

Já vím , jenže to bolí...A rozešli sme se ve zlým, což je asi nejhorší..

chlupatependolino*
hodnocení

0x

óch, jak ráda jsem teď zavzpomínala na svůj patnáctý rok života. jakoby slečna tazatelka okopírovala moje patálie s kluky... akorát ten facebook před sedmi lety ještě nebyl známý... *smich* a jak se mi teď tehdejší problémy jeví nicotné...*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]