Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímá mě Váš názor na nové ulozto.cz.
Co se týče vzhledu,řekl bych,že ten nový,ladění do fialova,je mnohem hezčí než původní červený,která moc bil do očí.
Ovšem co se týče funkčnosti,je to bída.Dříve mi šlo přes Operu mini 4.2 v mobilním zobrazení stáhnout jakýkoliv soubor bez problémů (v mobilním zobrazení proto,protože se mi v normálním PC zobrazení zobrazila reklama přes celý kód,který jsem měl opsat,přes mobilní zobrazení to bylo OK ).Nyní mi stahování přes mobil vůbec nefunguje.
Nemluvě ani o rychlosti stahování.Nedávno jsem potřeboval (do PC) stáhnout důležitý soubor,který měl 800 MB.Stahoval jsem ho dva dny,někdy i rychlostí 1kB/s,což je opravdu děs.
U kamaráda je to prý podobné.
Jaký je Váš názor na nové Uloz.to.cz?
Díky za odpovědi.
no, já ulozto.cz používám občas a jenom ke stahování, zatím jsem tam nic nenahrávala. vzhled je mi vcelku jedno, starý mě neurážel, nový mi nevadí... reklama mě neruší - ale já používám Mozillu s Adblock Plus... tak, blokování reklamy jsem si vypnula, nicméně i tak mi žádná nikde nepřekáží. stahování je taky v pohodě, stahuji buď nepřihlášená nebo přihlášená, zatím mi to vždycky stahovalo na slibované maximum, tedy plus mínus 300 kB/s. stahování se zpomaluje, pokud zároveň na netu hraju některé hry - to ale asi bude kvůli těm hrám, starý počítač se mi v takových chvílích rovnou vypínal :D
Vzhled je lepčejší.
Dneska to ale fakt stahuje nějak pomalu - 19.9 kB/s – 454 MB z 702 MB, Zbývá: 3 hod .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.