Nejste přihlášen/a.
Zdravím, pokud něco zasílám přeš PPL, tak to musím někam dovést, nebo si pro to přijedou ke mně domů?
Díky za odpověď.
Asi 2x jsem tuto službu využila a nikdy se mi nepodařilo je donutit přijet na domluvenou hodinu, měla jsem s tím problém, neboť mladík volal, že už je na cestě zrovna ve chvíli kdy jsem měla pracovní směnu ,den nebo 2 přadem mi nikdy nikdo nevolal, jezdí si jak chtějí a jak se to hodí jim...
Mám obrácenou zkušenost, dovoz i odvoz podle dohody, vždy všechno OK. Možná máte smůlu na řidiče, ale ja PPL využívám často.
PPL ne, je to nejhorší doručovací služba, mám s nima ty nejhorší zkušenosti. Pokud nejste doma v uvedenou hodinu, nechytáte se, není možné se s nima domluvit, Asi jsou levní, ale kvalita služeb tomu odpovídá
Dovolím si odporovat. Ráno zavolá, řekne zhruba v kolik hodin by u mě mohl být. Poté zavolá když je na cestě. Několikrát se mi stalo, že jsem musel odjet tak jsem mu řekl adrsu obchodu mé mamky kam také zaváží a vše bylo bez problému. ono je to také tím, že jsem se s ním nikdy nepohádal a vždy mu nechám nějakou tu petku od cesty
Moje zkušenost: Jako adresát s nimi mám jen ty nejlepší zkušenosti. Jsou levnější než Česká pošta. Zavolají předem že jedou, dá se s nimi domluvit i jiné místo předání. Kam se hrabe Česká snailpošta s jejím balíkem do ruky, pro který si stejně musíte na poštu.
Co se týče odesílání, vždy jsem musel do Liberce do depa.
Dobrý den,
tuto službu si můžete rovněž objednat přes náš servis na stránkách www.globkuryr.cz
Jadamus
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.