Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s Laurou 303?

Od: patronka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, v posledních dnech se tu objevují narážky (hlavně u Fidoneta) na Lauru a podvod.Podle jejích fundovaných odpovědí jsem si sice nikdy nemyslela, že je to patnáctiletá dívka, ale nikdy nebyla vulgární.Teď se snad něco profláklo a mně to uniklo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

Dobrý den, patronko. Mám pocit, že se nic neprofláklo, to jen Fido nabyl dojmu, že nick Laura skrývá někoho jiného než tu, za kterou se vydává, a že si z nás tedy tazatel(ka) utahuje, byť nepřímo, neboť, jak píšete, odpovídala docela k věci. Přesto někdo (opět Fido? ;) ) začal nazývat potom takové ty pisatele vtipálky "Laura a její tygři". A tak. Mám dojem, že už je to jenom takový dozvuk, něco jako zlidovělé jméno vlastní, které se teď používá ve zcela obecném smyslu... "Zas nějaká laura". :) Nebo snad někdo ví víc? Každopádně krásný večer a víkend všem! Pů *slunce*

mej
hodnocení

0x

Také mě překvapila narážka od Fidoneta na Lauru 303,není to tak dlouho,co se jí zastával.Co způsobilo změnu názoru,kdo ví?!?

tondapirko
hodnocení

0x

A kde se ty narážky dají najít? Zkoušel jsem to vyhledat, ale nic. Teda kromě toho, že se o ní zmiňuje jako o Lauře a jejích tygrech. Ale je fakt, že od konce června nás přestala oblažovat svými dotazy (cca 2 denně) i vygooglovanýmí odpověďmi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]