Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v posledních dnech se tu objevují narážky (hlavně u Fidoneta) na Lauru a podvod.Podle jejích fundovaných odpovědí jsem si sice nikdy nemyslela, že je to patnáctiletá dívka, ale nikdy nebyla vulgární.Teď se snad něco profláklo a mně to uniklo?
Dobrý den, patronko. Mám pocit, že se nic neprofláklo, to jen Fido nabyl dojmu, že nick Laura skrývá někoho jiného než tu, za kterou se vydává, a že si z nás tedy tazatel(ka) utahuje, byť nepřímo, neboť, jak píšete, odpovídala docela k věci. Přesto někdo (opět Fido? ) začal nazývat potom takové ty pisatele vtipálky "Laura a její tygři". A tak. Mám dojem, že už je to jenom takový dozvuk, něco jako zlidovělé jméno vlastní, které se teď používá ve zcela obecném smyslu... "Zas nějaká laura".
Nebo snad někdo ví víc? Každopádně krásný večer a víkend všem! Pů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.