Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem zjistila, že mám dost přespořeno na mikinu. Zelenou bych si neobjednala a tak se ptám na jinou možnost. A nebo mikiny jsou již zrušené? Žádná tragedie by to nebyla, ale pokud by byla možnost výběru, určitě by to potěšilo. V trikách chodím pravidelně cvičit a už vím o 2 holkách co se zapojily na poradně. Předtím neměly ani tucha, že poradna existuje. Díky za info.
doplněno 11.08.13 20:19: díky - já jen klepla na - dárky - tam se zobrazuje jen zelená, jsu to zkusit, pokud to svedu
Uško, nárok na micinu zjistíte na Moje poraďte - Moje stránka, a pokud začnete vyplňovat objednávku, dostanete se i na volbu velikosti a barvy, ještě před odesláním a potvrzením objednávky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.